Αθλητισμός

Η ιστορική συνέντευξη Σπανούλη-Διαμαντίδη

Η ιστορική συνέντευξη Σπανούλη-Διαμαντίδη
Μία ιστορική συνάντηση δύο θρύλων του ελληνικού μπάσκετ έ

Μία ιστορική συνάντηση δύο θρύλων του ελληνικού μπάσκετ έλαβε χώρα στον Alpha και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές». Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσαν κοινή συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη και μίλησαν για τα πάντα!

Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες παίκτες της εποχής τους αναφέρθηκαν στην Εθνική, με τον Kill-Bill μάλιστα να αναφέρει «δεν πρέπει να τα βάφουμε όλα μαύρα. Πού να πάρει η ευχή πρέπει να είμαστε περήφανοι. Είναι η Εθνική ομάδα της χώρας μας. Εμείς ήταν σαν να πηγαίναμε στρατό για… 15 χρόνια. Το μόνο που θέλαμε ήταν να παλέψουμε για το καλό της Εθνικής Ελλάδος όλοι μαζί χωρίς εγωισμό».

Ο «3D» με τη σειρά τόνισε ότι «δεν πρέπει να τα αφορίζουμε όλα επειδή ήρθε ένα αρνητικό αποτέλεσμα (σ.σ. για το ματς της Ελλάδας με τη Γερμανία στο Ευρωμπάσκετ)”, τόνισε ότι όλοι φέρουν ευθύνη για την αντιπαλότητα στα γήπεδα και ελπίζει αυτό να αλλάξει κάποια στιγμή όσο δύσκολο και να είναι».

Η συνύπαρξη αυτών των δύο σπουδαίων ανθρώπων από μόνη της είναι συγκλονιστική. Αλλά και όλα αυτά που έχουν πει είναι πολύ σημαντικά και ενδιαφέροντα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments