Lifestyle

Μπεν Άφλεκ: Από ένα παραμυθένιο γάμο με την Λόπεζ κατάντησε σκυλάκι της….

Μπεν Άφλεκ: Από ένα παραμυθένιο γάμο με την Λόπεζ κατάντησε σκυλάκι της….

Πηγή Φωτογραφίας: The Guardian

Μπεν Άφλεκ: Δυσκολίες φαίνεται να αντιμετωπίζει το λαμπερό ζευγάρι, αν και νιόπαντροι.

Ο γάμος του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις της showbiz, το τελευταίο διάστημα, με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα τρισευτυχισμένο ζευγάρι.

View this post on Instagram

A post shared by The Better Azad India (@the_better_azad_india)

Είναι όμως η κατάσταση, όπως φαίνεται μεταξύ τους; Γιατί ήδη άρχισαν να διαρρέουν περίεργες πληροφορίες από φίλους του ηθοποιού που λένε ότι πλέον είναι δυστυχισμένος. Και ο λόγος;

Η Λόπεζ ελέγχει απόλυτα τον Άφλεκ με πηγές να αναφέρουν πως είναι «μαριονέτα» της, κάτι που έχει αρχίσει να επηρεάζει την ψυχική υγεία του.

Μάλιστα, οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του δήλωσαν πως ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τους πρώτους μήνες του γάμου του με τη Λόπεζ, «δεν είναι 100% ευτυχισμένος».

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν», λένε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα διαζυγίου, επειδή ο ηθοποιός πίνει και καπνίζει, τη στιγμή που η Λόπεζ έχει ένα τελείως διαφορετικό στυλ ζωής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments