Ζώδια

Ζώδια Σάββατο 5 Νοεμβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια Σάββατο 5 Νοεμβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια Σάββατο 5 Νοεμβρίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον δωδέκατο σας τομέα, όπου θα έχετε αρκετές μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας. Καλό είναι να μην βγάλετε προς τα έξω τα παράπονα, αλλά και τα απωθημένα σας, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δικαιωθείτε από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, σας φέρνει πιο κοντά με φιλικά σας πρόσωπα, που μάλλον χρειάζεστε την στοργή και το ενδιαφέρον τους. Είναι μία καλή στιγμή να βρείτε κατανόηση από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Άρης στο δικό σας ζώδιο, σας γεμίζει με σκέψεις για δράση, αλλά σε λάθος τοποθέτηση. Τα επαγγελματικά σας θα είναι στην πρώτη σειρά των θεμάτων, που θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, αντιλαμβάνεστε ότι κάποια πράγματα τρίζουν γύρω σας και νιώθετε ότι η απομάκρυνση σας από καταστάσεις χαοτικές, θα είναι το πιο σωστό, που μπορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και σήμερα, αλλά πολύ σύντομα η προσοχή σας θα πέσει σε καταστάσεις που θα προκληθούν από τους άλλους και με δυσκολία θα μπορέσετε να αντιδράσετε. Μην ξεκινήσετε σήμερα τίποτε που θα πρέπει να ρισκάρετε, τα χρήματα σας, αλλά και την συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας περνούν από δοκιμασίες, εντάσεις, αλλά και κάποια σημαντικά γεγονότα. Είναι η στιγμή που πρέπει να ζυγίζετε σωστά τα πράγματα γύρω σας, πριν πάρετε αποφάσεις που δεν θα είναι οι πιο κατάλληλες για σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα σας αλλάζει, αποφασίζετε για κάποια καινούρια πράγματα, που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και ίσως απομακρυνθείτε και από τοξικές συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη αυτή η περίοδος για σας, ακόμη και με τη θετική επιρροή της Σελήνης, προς το δικό σας ζώδιο, τα πράγματα θα είναι αρκετά έκρυθμα. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι ο θυμός δεν θα σας βοηθήσει πουθενά, αλλά μόνο η δική σας ισχυρή θέληση και δύναμη που διαθέτετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η μέρα κρύβει κάποιες παγίδες, όταν μάλιστα ο ανάδρομος Άρης, σας δημιουργεί ένα έντονο περιβάλλον στην προσωπική σας ζωή. Ίσως κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας, στηρίξει τα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σας σπρώχνει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να βρεθείτε με πρόσωπα που έχετε έντονη σχέση εξάρτησης, αλλά και να σκεφτείτε τρόπους να αποδράσετε από ότι δεν σας ταιριάζει, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απορροφήσουν έντονα σήμερα. Ίσως μάλιστα να βρείτε κάποιες λύσεις σε μία υποχρέωση σας, ή ένα παλιό σας χρέος. Βέβαια μην ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες καταστάσεις, συναισθηματικές και επαγγελματικές, πριν περάσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί καλά στοιχεία, για να κάνετε νέες εκκινήσεις. Από το βράδυ και μετά, τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλύτερα και πιο αισιόδοξα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments