Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Νάρεϊ και Κοτάρσκι κατέγραψαν τις δικές τους στιγμές τον Σεπτέμβριο

ΠΑΟΚ: Νάρεϊ και Κοτάρσκι κατέγραψαν τις δικές τους στιγμές τον Σεπτέμβριο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Νάρεϊ και Κοτάρσκι κατέγραψαν τις δικές τους στιγμές τον Σεπτέμβριο
Νάρεϊ και Κοτάρσκι κατέγραψαν τις δικές τους στιγμές τον Σεπτέμβριο. Το πανέμορφο τέρμα του Γερμανού απέναντι στον ΟΦΗ και τα πρώτα δείγματα γραφής του νεαρού πορτιέρε!

Συγκεκριμένα, η απόκρουση του Ντόμινικ Κοτάρσκι στο πέναλτι του Γκρέι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αναδείχθηκε nak Play of the Month Σεπτεμβρίου, μέσα από τη ψήφο του κόσμου! Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου το έφερε ως περγαμηνή πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη. Στο Χαριλάου έδειξε το πρώτο δείγμα. Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι κάθισε απέναντι στον Γκρέι του Άρη και σταμάτησε την εκτέλεσή του από την άσπρη βούλα, κρατώντας όρθια την ομάδα του.

Η κομβική επέμβαση του Κοτάρσκι αναδείχθηκε nak Play of the Month Σεπτεμβρίου με ποσοστό 44,95%. Στη δεύτερη θέση έμεινε το κόρνερ του Νάρεϊ στο γκολ του Κούρτιτς κόντρα στη Λαμία, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η πανέμορφη μπαλιά του Αντρέ Βεϊρίνια στο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Από την άλλη, το πανέμορφο τέρμα του Νάρεϊ κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ και του PAOK FC Official App ως Regency Casino Best Goal Σεπτεμβρίου.

Γκολ-ποίημα σε δημιουργία κι εκτέλεση. Μία μαγική μπαλιά του αρχηγού, Αντρέ Βιεϊρίνια, στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ένα απίθανο κοντρόλ με το στήθος και μία αψεγάδιαστη εκτέλεση από τον Νάρεϊ .

Το αποτέλεσμα λίγο πολύ αναμενόμενο. Όχι πως η κεφαλιά του Γιάσμιν Κούρτιτς κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας δεν ήταν ένα πανέμορφο τέρμα, αλλά ο Νάρεϊ δεν έχανε το βραβείο.

Ο Γερμανός λοιπόν συγκέντρωσε το 87,68% των ψήφων του κοινού και κέρδισε το βραβείο για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, αφήνοντας τον Sniper στη δεύτερη θέση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments