Αθλητισμός

Premier League: Eτοιμη να αλλάξει χέρια φαίνεται πως είναι η Λίβερπουλ!

Premier League: Eτοιμη να αλλάξει χέρια φαίνεται πως είναι η Λίβερπουλ!
Το τέλος εποχής της Fenway Sports Group και του Τζον Χένρι στην κόκκινη μεριά του Μέρσεϊσαϊντ

Το τέλος εποχής της Fenway Sports Group και του Τζον Χένρι στην κόκκινη μεριά του Μέρσεϊσαϊντ είναι πιο κοντά από ποτέ, με την αμερικανική επενδυτική εταιρεία -που είναι ιδιοκτήτρια των Reds τα τελευταία δώδεκα χρόνια- να ανακοινώνει πως το κλαμπ τίθεται προς πώληση.

Όπως αναφέρεται σχετικά, η εταιρεία που κατέχει την αγγλική ομάδα έχει ήδη καταρτίσει μία παρουσίαση για όλους τους ενδιαφερόμενους. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Athletic, η Goldman Sachs και η Morgan Stanley είναι δύο υποψήφιοι αγοραστές για την αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η δήλωση της FSG όπως δημοσιεύθηκε στο The Athletic:

«Είχαμε πρόσφατα αλλαγές ιδιοκτησίας και φήμες για αλλαγές στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε αναπόφευκτα μας ρωτάνε συχνά για τη Λίβερπουλ.

Η FSG έχει συχνά εισπράξει ενδιαφέρον από τρίτους που επιθυμούν να γίνουν μέτοχοι στη Λίβερπουλ. H FSG έχει πει και στο παρελθόν ότι με τις σωστές συνθήκες θα σκεφτόμασταν νέους μετόχους, αν ήταν για το καλό της Λίβερπουλ ως συλλόγου.

Η FSG παραμένει απολύτως αφοσιωμένη στην επιτυχία της Λίβερπουλ, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Η συγκεκριμένη εταιρία κατέχει τη Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2010 όταν την αγόρασε από τους Τζορτζ Ζιλέ Τζούνιορ και Τομ Χικς. Κατά τη διάρκεια της δωδεκαετίας αυτής η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την Premier League βάζοντας τέλος στην «ξηρασία» 30 ετών χωρίς πρωτάθλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments