Lifestyle

Παραλίγο να πεθάνει: Παίκτρια ριάλιτι είχε ταμπόν μέσα της για 3 μήνες – Πως κατάφερε να ζήσει

Παραλίγο να πεθάνει: Παίκτρια ριάλιτι είχε ταμπόν μέσα της για 3 μήνες – Πως κατάφερε να ζήσει

Πηγή Φωτογραφίας: New York Post

Η Ιρλανδή προσβλήθηκε από την ασθένεια αφού ξέχασε να βγάλει το ταμπόν της, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνει όλο και περισσότερο.

Μια παίκτρια ριάλιτι show, μίλησε για την τρομακτική μάχη που έδωσε για την υγεία της, αφού ξέχασε να βγάλει το ταμπόν της.

View this post on Instagram

A post shared by MAURA HIGGINS (@maurahiggins)

Η διαγωνιζόμενη του Love Island UK Maura Higgins, αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να είχε πεθάνει αφού άφησε κατά λάθος ένα ταμπόν μέσα της για τρεις μήνες.Η 31χρονη μίλησε για την τρομακτική της εμπειρία σε βρετανικό talk show σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για το σύνδρομο τοξικού σοκ.

Η Ιρλανδή προσβλήθηκε από την ασθένεια αφού ξέχασε να βγάλει το ταμπόν της, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνει όλο και περισσότερο.

Η Maura είπε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει τι προκαλούσε την ασθένειά της, αλλά σοκαρίστηκε όταν ένας γιατρός ανακάλυψε το τριών μηνών ταμπόν κολλημένο στον τράχηλο της μήτρας της, αναφέρει το nyp.

“Είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία”, δήλωσε στην εκπομπή Shopping With Keith Lemon του ITV.

“Δεν είμαι γιατρός, δεν ξέρω πολλά γι’ αυτό, αλλά ξέρω ότι δεν πρέπει να αφήνετε ένα ταμπόν μέσα για περισσότερο εννέα ώρες, νομίζω.

“Υπήρχε ένα ταμπόν μέσα μου για τρεις μήνες. Όταν το βρήκε ο γιατρός, ήταν κολλημένο στον τράχηλο της μήτρας μου. Ήμουν τόσο άρρωστη. Δεν ήξερα τι συνέβαινε. ”

Το σύνδρομο τοξικού σοκ μπορεί να είναι θανατηφόρο και προκαλείται από ορισμένα στελέχη βακτηρίων του σταφυλόκοκκου που εισέρχονται στο σώμα και απελευθερώνουν επιβλαβείς τοξίνες.

Συνήθως σχετίζεται με τη χρήση ταμπόν, αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί εάν βακτήρια εισέλθουν στο σώμα μέσω μιας ανοιχτής πληγής.

Η Maura εξήγησε ότι η ντροπή και το στίγμα που συχνά περιβάλλουν το θέμα της υγείας της εμμήνου ρύσεως μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο πολλοί αγνοούν το σύνδρομο τοξικού σοκ.

“Τα νεαρά κορίτσια μπορεί να μην το είχαν προσέξει”, είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments