Ζώδια

Μία εβδομάδα αξέχαστη, με την κακή έννοια, είναι αυτή αφού οι πλανήτες βρίσκονται στον Σκορπιό

Μία εβδομάδα αξέχαστη, με την κακή έννοια, είναι αυτή αφού οι πλανήτες βρίσκονται στον Σκορπιό

Πηγή Φωτογραφίας: ThePlace2.ru

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

Μία εβδομάδα αξέχαστη, με την κακή έννοια, είναι αυτή που ξεκινάει αφού οι πλανήτες που βρίσκονται στον Σκορπιό, Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη θα σχηματίζουν εναλλάξ σκληρές όψεις με Κρόνο και Ουρανό, που θα φέρνουν ξαφνικά και σοκαριστικά γεγονότα, αλλά και εμπόδια και πίεση, ενώ πραγματοποιείται και η Πανσέληνος του μήνα, που συνοδεύεται από το φαινόμενο της ολικής σεληνιακής έκλειψης. Στις 7 του μήνα σύμφωνα με το astrology.gr, η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί – Υδροχόοι) θα ζοριστούν ιδιαίτερα σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, ενώ θα κάνουν αναγκαστικούς συμβιβασμούς και θα τους τεθούν διάφοροι περιορισμοί. Στις 8 του μήνα, η έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού έχει άμεση επιρροή από τον Κρόνο που τετραγωνίζει τα Φώτα και τον Ουρανό που κάνει σύνοδο με τη Σελήνη στον ζώδιο του Ταύρου.

Τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να προετοιμαστούν για μοιραίες αλλαγές στη ζωή τους, αναπάντεχες και σε μεγάλο βαθμό πιεστικές και δυσάρεστες. Στο σχήμα της έκλειψης συμμετέχει και ο Ερμής που βρίσκεται πολύ κοντά στον Ήλιο και λίγο μετά σχηματίζουν μεταξύ τους μία σύνοδο ακριβείας με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι πληροφορίες που λαμβάνουν όσοι ανήκουν στο παραπάνω δεκαήμερο των Σταθερών. Στις 9 του μήνα, ο Ερμής κάνει αντίθεση με τον Ουρανό και τα νέα και οι πληροφορίες έρχονται ξαφνικά και αναπάντεχα, ενώ πολλοί θα είναι αυτοί που θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό με όσα θα μάθουν, ειδικά εάν ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο των Σταθερών ζωδίων. Την ίδια ημέρα θα βρεθεί και ο Ήλιος απέναντι από τον Ουρανό επομένως οι εκπλήξεις και τα σοκ θα πολλαπλασιαστούν για τους ίδιους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Στις 10 του μήνα, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρόνο και θα μπει φρένο στην ελεύθερη έκφραση των Σταθερών του 2ου δεκαημέρου, ενώ η κριτική που θα τους γίνει, τα παράπονα που θα δεχθούν και οι επιπλήξεις δεν θα έχουν τελειωμό. Επίσης στις 10, η Αφροδίτη που έχει περάσει στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού θα συναντήσει με τρίγωνο τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και θα φέρει στο αντίστοιχους εκπροσώπους των Σταθερών και των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς) μεγάλους έρωτες, ρομαντικά συναισθήματα και αισιοδοξία. Στις 11, έρχεται η σειρά του Ήλιου να κλείσει το τετράγωνο του με τον Κρόνο κι έτσι συντηρείται το ασφυκτικό κλίμα πίεσης για τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου. Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο με του Ερμή με τον Ποσειδώνα που χαρίζει έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα στη σκέψη και την έκφραση, ειδικά στα Σταθερά και τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου.

ΖΥΓΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06/11 έως 12/11

1ο δεκαήμερο

Υπερβολικά συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά θα σε κατακλύσουν τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε ακραία ξεσπάσματα και αψυχολόγητες κινήσεις που σίγουρα θα δυσαρεστήσουν και θα απομακρύνουν την άλλη πλευρά. Πιθανώς να σε προβληματίσουν έντονα και κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις σε σχέση με ένα χρέος που έχεις, ένα κληρονομικό ζήτημα ή άλλες τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ξεφύγεις από όλα όσα σε ρίχνουν ψυχολογικά και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και την απαισιοδοξία σου. Ακόμη και η δουλειά που θα είναι πιο απαιτητική τις τελευταίες ημέρες, θα σου φανεί μια καλή διέξοδος.

2ο δεκαήμερο

Τα πράγματα με το ταίρι σου φαίνεται να μην πηγαίνουν και τόσο καλά αυτές τις μέρες, καθώς η συμπεριφορά του απέναντί σου και τα λόγια του σε πληγώνουν και σε γεμίζουν με ανασφάλεια. Νιώθεις πως δεν αισθάνεται τα ίδια με εσένα κι αυτό σε κάνει ζηλιάρη/α και κτητικό/ή. Πλήγμα στην αυτοπεποίθησή σου, εάν είσαι ελεύθερος/η, ίσως είναι και η απόρριψη που θα δεχθείς από κάποιο πρόσωπο που σε ενδιέφερε ιδιαίτερα. Προβλήματα θα υπάρξουν και στα οικονομικά σου λόγω απρόοπτων εξόδων που θα κάνεις είτε για να προωθήσεις κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια, είτε απλά για να διασκεδάσεις ή να κάνεις δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, θα δυσκολευτείς να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου και θα υπάρξουν ανάλογες συνέπειες.

3ο δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να λάβεις τώρα την αύξηση που είχες ζητήσει ή να κάνεις κάποια συζήτηση σχετική, η οποία θα έχει θετική έκβαση, ενώ εάν ασκείς κάποιο ελεύθερο επάγγελμα, θα μπεις σε διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο μίας πολύ καλής συμφωνίας και θα πετύχεις να κατοχυρώσεις τα περισσότερα από όσα θα ζητήσεις. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με κάποια μορφή τέχνης, θα αναγνωριστεί το ταλέντο και η αξία σου και θα έχεις και τα ανάλογα κέρδη. Σε πιο συναισθηματικό επίπεδο, θα νιώσεις ασφαλής δίπλα στο ταίρι σου που θα βρει τον τρόπο να σου εκφράσει τα αισθήματα του και να σε πείσει για αυτά. Εάν είσαι ελεύθερος/η, το φλερτ κάποιου συναδέλφου θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και ίσως να δώσεις και μία ευκαιρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments