Ζώδια

Ζώδια Τρίτη 8 Νοεμβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια Τρίτη 8 Νοεμβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια Τρίτη 8 Νοεμβρίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος πρόκειται να είναι αγώνας ανώμαλου δρόμου για τους Κριούς.

Ο Άρης, δικό σας κυβερνήτης, γύρισε ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει, ότι θα νιώθετε σα να χτυπάτε σε κάθε στροφή στα οδοφράγματα. Αυτή η διέλευση διαρκεί μέχρι τον Ιανουάριο, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην αναλώνεστε σε χαμένες μάχες. Αντιθέτως, αξιοποιείστε αυτήν την περίοδο για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτιστείτε.

Στις 8 Νοεμβρίου έρχεται η Έκλειψη της Σελήνης να ταράξει τα νερά στον τομέα των οικονομικών, των αξιών και της οικογένειά σας. Θα πρέπει να αποφύγετε περιττά έξοδα, καθώς θα βλέπετε τη ροή των εισοδημάτων να διακόπτεται. Ακόμη κι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχετε την εντύπωση ότι τα αποθέματα στερεύουν.

Θα πρέπει να προσέξετε την ψυχολογία σας και να τονώσετε την αυτοεκτίμησή σας, διότι θα υπάρχουν πολλές συναισθηματικές μεταβολές και ανασφάλειες.

Στις 23 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη στον 9ο Οίκο σας, βοηθάει σε θέματα σπουδών, σε ένα ταξίδι και τονίζει θέματα με δασκάλους ή με τον πατέρα σας. Την επόμενη μέρα στις 24 ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος και ξαναβάζει μπροστά όσα είχαν παγώσει από τον Αύγουστο.

Θα παρατηρήσετε ότι η διαίσθησή σας και η ψυχική σας ικανότητα αυξάνονται και μπορεί να νιώσετε ότι σας καθοδηγεί ένας φύλακας άγγελος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καταιγίδα των Εκλείψεων συνεχίζεται για τους Ταύρους, που παρατηρούν συνεχώς ανατροπές στη ζωή τους και μεταβολές στην καθημερινότητά τους.

Στις 8 του μήνα η Έκλειψη της Σελήνης έρχεται να τονίσει την ήδη επιβαρυμένη ψυχολογία σας και να νιώθετε ότι λύση δεν έρχεται από πουθενά. Είναι η εποχή, όπου ένας κύκλος στη ζωή σας κλείνει, το πεπρωμένο σας αλλάζει και μαζί του αλλάζετε κι εσείς. Με τον καιρό θα δείτε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας και θα το καταλάβετε κυρίως από τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ο πανίσχυρος Άρης έχει για την ώρα αποκοιμηθεί στον τομέα των οικονομικών σας. Εννοείται πως υπάρχουν καθυστερήσεις και απογοητεύσεις γύρω από τα χρήματα μέχρι και τον Ιανουάριο του ’23.

Η Νέα Σελήνη στις 23 θα σας δώσει μια ευκαιρία για μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων, επενδύσεις και συζητήσεις για διακανονισμό.

Σημαντική βοήθεια φέρνει η ορθόδρομη πορεία του Δία από τον 11ο Οίκο σας από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Μια σημαντική γνωριμία που είχε έρθει να σας βοηθήσει, και είχε απομακρυνθεί το καλοκαίρι, έρχεται τώρα για να συνεχίσει τα σχέδια από εκεί που τα άφησε.

Είναι πιθανό να έχετε ένα οικονομικό μπόνους από τη δουλειά σας που το περιμένατε καιρό τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 30 Οκτωβρίου, ο Άρης έγινε ανάδρομος στο ζώδιό σας και φέρνει το αίσθημα της κούρασης, σωματικής και ψυχολογικής. Θεωρείτε πως όποια προσπάθεια κι αν κάνετε, τρακάρει σε τοίχο.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ένα διάλειμμα από όλα και να δείτε τη ζωή σας σαν θεατής. Οποιαδήποτε ανάμιξη σε διαπληκτισμούς και ανταγωνισμούς, δεν θα φέρει τη νίκη.

Η άθληση είναι ένας υγιής τρόπος για να εκτονώσετε όλη τη συσσωρευμένη ένταση. Προσοχή στην ενέργειά σας και στον τρόπο με τον οποίο τη διαχειρίζεστε αλλά και σε μικροατυχήματα. Περιστατικά υπερκόπωσης είναι πολύ πιθανό να συμβούν.

Η έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου, γίνεται στον τομέα της υγείας και της καθημερινότητας, και σε συνδυασμό με τον Άρη στο ζώδιό σας, επιδεινώνονται τα θέματα με την υγεία και το φορτισμένο κλίμα στην εργασία, όπως περιγράψαμε πιο πάνω.

Αν νιώθετε τις εσωτερικές σας άμυνες να πέφτουν, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια και στήριξη.

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεών σας στις 23 Νοεμβρίου θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με έναν σύντροφο. Οι αδέσμευτοι θα έχουν μια νέα γνωριμία. Όσοι είστε επαγγελματίες ξεκινά μια νέα συνεργασία πολλά υποσχόμενη.

Παράλληλα, την ίδια ημερομηνία ο Δίας γυρνά ορθόδρομος στον τομέα της καριέρας και φέρνει, επιτέλους, οφέλη και αναγνώριση, που καθυστερούσαν τους τελευταίους μήνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από το τέλος του προηγούμενου μήνα ο ανάδρομος Άρης στον Οίκο του Υποσυνειδήτου σας σάς κάνει να νιώθετε ψυχική εξάντληση και δυσκολίες στον ύπνο. Η χαλάρωση για εσάς μοιάζει άθλος.

Ώρα για εσάς να στρέψετε τη νόηση προς τα έσω, να διαλογιστείτε και να εναρμονίσετε τις εσωτερικές αντιθέσεις. Κατά τη διαδικασία αυτή θα υπάρχουν πολλά ψυχικά ξεσπάσματα και θα πρέπει να τους δώσετε χώρο και χρόνο.

Η έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου, θα φέρει το τέλος μιας σχέσης και θα δείτε αγαπημένα πρόσωπα να απομακρύνονται από τη ζωή σας.

Οι επιχειρηματίες θα έχουν πρόβλημα με τους πελάτες ή δύσκολα θα έχουν πελατεία αυτήν την περίοδο.

Θα προκύψουν προβλήματα με τα παιδιά, κυρίως το πρώτο. Όσοι δεν έχουν και προσπαθούν να αποκτήσουν απογόνους, θα δουν μια κινητικότητα στον συγκεκριμένο τομέα αλλά να μην αποθαρρυνθούν, αν δεν προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η νέα Σελήνη στις 23 μαζί με την βοήθεια του ορθόδρομου πλέον Δία θα φέρει νέες ευθύνες και νέα καθήκοντα στην εργασία σας, και είναι μια νέα ευκαιρία για να σβήσουν παλιοί ανταγωνισμοί και συγκρούσεις.

Γενικότερα όμως είναι μία περίοδος που σας ωθεί προς την ενδοσκόπηση. Σας βάζει να κάνετε έναν απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία σας, και να στοχαστείτε την ζωή σας στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Από τις 30 Οκτωβρίου, ο Άρης, που το προηγούμενο διάστημα σας έφερε κοντά με πολλούς φίλους, σας βοήθησε να επιτύχετε προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές νίκες, έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και φέρνει εντάσεις, συγκρούσεις, καθυστερήσεις, απογοήτευση και προκλήσεις. Δοκιμάζει τις σχέσεις σας και σας κάνει να επανεξετάσετε όλα όσα καταφέρατε. Θα πρέπει να θυμάστε ότι, σε συνδυασμό με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιό σας, στη ζωή σας θα μείνουν μόνο όσοι πρέπει.

Είναι μία περίοδος που δεν θα πρέπει να τραβάτε το σχοινί και η ψυχραιμία να είναι μόνιμος σύμμαχος.

Η Έκλειψη Σελήνης στον επαγγελματικό σας τομέα στις 8 Νοεμβρίου, θα φέρει μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σας. Όλη η βεβαρυμμένη ψυχολογία στον τομέα της εργασίας, όλους αυτούς τους μήνες, θα εκδηλωθεί την περίοδο της έκλειψης. Αν διεκδικήσετε σωστά το δίκιο σας, θα μπορέσετε να λάβετε μια ανταμοιβή.

Γενικότερα όμως οι περισσότεροι Λέοντες αφήνουν οριστικά μια δουλειά ή αλλάζουν εντελώς επάγγελμα.

Η Νέα Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο στις 23 Νοεμβρίου φέρνει ζητήματα καρδιάς. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιον νέο σύντροφο και οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσουν τη σχέση τους.

Οι καλλιτέχνες σίγουρα θα έχουν τις Μούσες στο πλευρό τους, να τους εμπνέουν για σχέδια που θα δώσουν πολλούς καρπούς στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη έχει ήδη αρχίσει να φέρνει εντάσεις και αδικαιολόγητους ανταγωνισμούς στον χώρο της εργασίας.

Υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας και αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχετε, με αποτέλεσμα να επιβαρύνετε την υγεία σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε νέα δουλειά. Βλέπετε καθυστερήσεις, απογοητεύσεις και προκλήσεις στην καριέρα σας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρμόζεστε και να μην εναντιώνεστε στους ανωτέρους σας.

Σε συνδυασμό με τη διέλευση του Κρόνου στον 6ο νιώθετε μεγάλη πίεση στην καθημερινότητα και θεωρείτε πως είναι ώρα να παραιτηθείτε. Οι κινήσεις σας θέλουν προσοχή, διότι τον Ιανουάριο ίσως αναθεωρήσετε για όσα πράξετε τώρα.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου θα φέρει καθυστερήσεις σε μακροπρόθεσμα σχέδια που είχατε, όπως και σε σπουδές και ταξίδια.

Προσοχή σε νομικές και δικαστικές υποθέσεις, εκεί θα δείτε πολλά γυρίσματα της τύχης.

Στις 23 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 4ο θα φέρει μια νότα αισιοδοξίας στην οικογενειακή σας ζωή και στην ψυχολογία σας. Θέματα με ακίνητα θα σας απασχολήσουν.

Την ίδια περίοδο, ο Δίας ξεκινά το τελικό του πέρασμα από τον τομέα των σχέσεων και σας φέρνει έναν νέο έρωτα αλλά και μία προσοδοφόρα συνεργασία, που από το καλοκαίρι είχε πέσει σε αγρανάπαυση.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης έχει αρχίσει να φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και μανούβρες σε σπουδές, μακρόπνοα σχέδια και σε υποθέσεις που αφορούν τον πατέρα σας.

Είναι μία περίοδος που μία δικαστική υπόθεση από το παρελθόν, έρχεται τώρα εκ νέου να εκδικαστεί. Όσοι μπαίνετε σε καινούριες δικαστικές διαμάχες, καλό θα ήταν να τις αποφύγετε μέχρι τον Ιανουάριο του ’23. Είναι μία περίοδος για εσάς που θα πρέπει να καθίσετε στον πάγο και όχι να πιέζετε τις καταστάσεις.

Η Έκλειψη Σελήνης φτάνει στις 8 Νοεμβρίου και μαζί της πολλά γυρίσματα της τύχης και ξαφνικά γεγονότα που έρχονται να σας δοκιμάσουν.

Προκύπτουν θέματα με κληρονομιές, εφορίες και δάνεια. Πολλοί αναγκάζεστε να κάνετε αρκετούς διακανονισμούς με τα κληρονομικά σας.

Οι καταστάσεις θα είναι ή του ύψους ή τους βάθους, μπορείτε να κερδίσετε πολλά αλλά και να χάσετε πολλά.

Όσοι είστε για καιρό σε έναν γάμο που σας ταλαιπωρεί, το ζήτημα ή ακόμη και λύση του διαζυγίου πέφτει στο τραπέζι.

Στις 23 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία για ένα γρήγορο ταξίδι, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους γείτονες και να επεκταθείτε καλύτερα στο διαδίκτυο.

Ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία στον 6ο Οίκο σας και φέρνει πολλές διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σας, λύνει θέματα υγείας και εάν είστε χωρίς δουλειά θα έχετε περισσότερη εύνοια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα γενέθλιά σας φέτος σας βρίσκουν προβληματισμένους.

Ο Κρόνος και η Έκλειψη Σελήνης, έχουν πιάσει τις καίριες γωνίες και σας δοκιμάζουν ανηλεώς.

Εξακολουθείτε να βλέπετε δοκιμασίες και καρμικές αλλαγές στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Πολλοί είστε εκείνοι που βλέπετε μέλη της οικογένειας να απομακρύνονται από εσάς. Παράλληλα υπάρχει κι ένα μεγάλο συναισθηματικό βάρος με ενοχές για όσα συμβαίνουν.

Στις 8 Νοεμβρίου η Έκλειψη Σελήνης φέρνει δραματικές εξελίξεις στις σχέσεις και τους συνεργάτες σας, οι οποίες είναι προορισμένες να γίνουν. Πράγμα που σημαίνει πως οποιαδήποτε κίνηση από εσάς δεν θα καταφέρει να αλλάξει κάτι.

Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, ανάδρομος στον 8ο Οίκο σας, δημιουργεί πολλές εκκρεμότητες με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες και διακανονισμούς διαζυγίων. Όλη αυτή η καθυστέρηση σας κάνει να νιώθετε πως χάνετε τον έλεγχο των καταστάσεων, πράγμα που δεν αντέχει ένας Σκορπιός.

Αυτό όμως είναι και το καρμικό του μάθημα, να πάρει απόφαση πως τίποτα δεν είναι στον απόλυτο έλεγχό μας.

Νιώθετε πως μεγαλώνετε και πώς η παιδική ανεμελιά φεύγει από τη ζωή σας. Αυτό σας ρίχνει σε κύκλους μελαγχολίας και ψυχολογικών μεταπτώσεων, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως έφτασε πια η ώρα για να ωριμάσετε και να μάθετε να απαγκιστρώνεστε από παλιές εμμονές.

Στις 23 Νοεμβρίου, η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε λίγο περισσότερα χρήματα μέσω μιας νέας προσφοράς εργασίας, αύξησης ή προσοδοφόρου πελάτη. Η αντίθεση με τον Άρη σημαίνει πως όλα αυτά θα έχουν σύντομη διάρκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πανίσχυρος αλλά ανάδρομος Άρης, μανουβράρει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Πολλές διαμάχες και συγκρούσεις ξεσπούν και μεγαλώνει η απόσταση με το ταίρι ή τον συνεργάτη σας.

Πολλές σχέσεις και συνεργασίες διακόπτονται απότομο ή διαλύονται εντελώς και η απογοήτευση σας κυριεύει. Ο γάμος σας ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

Επιστρατεύστε όλη την γνώση και τη σοφία που διαθέτετε πριν πάρετε κάποια βιαστική απόφαση επάνω στον θυμό σας.

Το παρασκήνιο που επικρατούσε τον προηγούμενο μήνα, τώρα έρχεται στο φως.

Η έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου γίνεται στον 6ο Οίκο σας. Η σωματική και η ψυχική υγεία σας θα παρουσιάσουν πολλές αλλαγές.

Η καθημερινή ρουτίνα αλλάζει και θα πρέπει να αναπτύξετε νέες πιο υγιείς συνήθειες.

Εάν παρουσιαστεί κάτι δύσκολο με την υγεία σας, χειριστείτε το άμεσα.

Τα γενέθλιά σας ξεκινούν με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας που θα σας δώσει νέα ώθηση κι ελπίδα για το μέλλον. Η αντίθεση όμως του Άρη σας κάνει να συμπεριφέρεστε παρορμητικά και να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε.

Την ίδια μέρα όμως, ο κυβερνήτη σας ο Δίας θα σας δώσει περισσότερη τύχη για το υπόλοιπο της χρονιάς, ειδικά στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα με τα ακίνητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη ανάδρομο στον Οίκο της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας έχουν ξεκινήσεις πολλές μανούβρες, εμπόδια και καθυστερήσεις σε αυτούς τους τομείς. Οι προσπάθειές σας πολλές φορές «τρακάρουν σε γωνίες» και άλλες πάλι εκπυρσοκροτούν. Η καθημερινότητά σας γεμίζει με εριστικότητα, αντιπαλότητες ενώ σας συμβαίνουν πολλές ζημιές και μικροατυχήματα.

Η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, γι’ αυτό προσέξτε να μην προκαλείτε άσκοπους καυγάδες και να μην δημιουργείτε περιττούς ανταγωνισμούς.

Στην υγεία σας νιώθετε ιδιαίτερη κόπωση και πιθανόν να ανεβάζετε, ξαφνικά, πυρετό. Η εργασία είναι σαν οξυγόνο για εσάς, θα πρέπει όμως να προσέχετε τις αντοχές σας και να μην αναλαμβάνεται περισσότερα από όσα σας αναλογούν διότι ο κίνδυνος της υπερκόπωσης παραμονεύει, διότι, παράλληλα, ο Κρόνος από τον 2ο οίκο, σας αγχώνει με τα οικονομικά και σας κάνει ακόμη πιο εργατικούς.

Η έκλειψη Σελήνης έρχεται στις 8 Νοεμβρίου και φέρνει πολλές ανατροπές στα ερωτικά σας. Βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής για τον ρομαντισμό, τη γονιμότητα και τη δημιουργικότητά σας.

Οι ελεύθεροι θα συναντήσουν ένα νέο σύντροφο που θα τους ταλαιπωρήσει μόνο και μόνο για να λάβουν ένα ακόμη σημαντικό μάθημα και να ωριμάσουν.

Αν είστε σε μία σχέση που δεν είναι προορισμένο να προχωρήσει, είναι ώρα για να παιχτεί το φινάλε.

Στις 23 η Νέα Σελήνη στον 12ο σας βάζει στην διαδικασία να χαλαρώσετε και να επαναφορτιστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης, πλανήτης του Πάθους, βρίσκεται ανάδρομος στον 5ο Οίκο σας. Πολλές είναι οι ερωτικές περιπέτειες, που από τις 30 Οκτωβρίου έχουν αρχίσει και σας προκαλούν μπελάδες και πονοκεφάλους.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα παιδιά σας κυρίως με μικροατυχήματα που μπορεί να έχουν ή μικροασθένειες.

Μέχρι και τον Ιανουάριο καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα τυχερά παιχνίδια, τις επενδύσεις και τις κόντρες με τους πελάτες σας.

Έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες αλλά όταν πάτε να τις βάλετε σε εφαρμογή, δείχνουν να μην λειτουργούν. Βάλτε τες για λίγο στον πάγο και με το νέο έτους τις επανεξετάζετε.

Καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε καμία διαμάχη με όλα τα παραπάνω θέματα.

Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο συνεχίζει να σας κάνει μελαγχολικούς και να σας πιέζει με περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα.

Μπορεί να νιώθετε φυλακισμένοι αλλά στην ουσία αυτό που πρέπει να καταλάβετε, είναι πως ξεκινάει μια περίοδος ωρίμανσης για εσάς, με σκοπό να είστε ρεαλιστές και πρακτικοί, καθώς ξαναγράφετε κάποια κεφάλαια της ζωής σας.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου θα φέρει πολλές ανατροπές στο σπίτι και την οικιακή σας ζωή.

Πολλοί είναι αυτοί που θα δουν πρόσωπα της οικογένειάς τους να φεύγουν, κάποιοι θα κληθούν να στηρίξουν έναν από τους συγγενείς τους και πολλοί είναι εκείνοι που θα αλλάξουν σπίτι ή και χώρα.

Στις 23 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το κοινωνικό δίκτυο και τους φίλους σας και να το διευρύνετε. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί, διότι υπάρχουν κρυμμένες νάρκες, που αν τις πατήσετε θα ξεσπάσουν πολλά παρατράγουδα.

Τέλος, με το ξύπνημα του Δία και το πέρασμά του στην ορθόδρομη πορεία φέρνει περισσότερη τύχη στα οικονομικά σας μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΙΧΘΕΙΣ

Τέλευταία, οι Ιχθείς νιώθουν ότι έχουν πέσει σε αναταράξεις. Η ζωή στο σπίτι μοιάζει σαν να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο ανάδρομος Άρης στην καρδιά του σπιτιού τους φέρνει συγκρούσεις, απογοητεύσεις και προκλήσεις με τα συγγενικά πρόσωπα.

Το κλειδί για τη διαχείριση αυτής της κρίσης είναι να βρείτε νέους τρόπους δράσεως και να μην μένετε βαλτωμένοι στις μέχρι τώρα απαρχαιωμένες μεθόδους σας, που δεν έχουν πια αποτέλεσμα.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή στο άμεσο περιβάλλον σας, τους γείτονες και τα αδέλφια.

Αυτήν την περίοδο καλό θα ήταν να αποφύγετε την υπογραφή κάποιου συμβολαίου ή τη σύναψη μιας συμφωνίας, καθώς όλα είναι ρευστά.

Η Νέα Σελήνη στον επαγγελματικό σας τομέα στις 23 Νοεμβρίου θα σας ανοίξει μια πόρτα, ώστε τον επόμενο μήνα να αναζητήσετε την αναγνώριση την επιτυχία ή ακόμα και την προαγωγή που κυνηγούσατε.

Μία νέα προσφορά εργασίας θα σας χτυπήσει την πόρτα και μάλιστα θα σας αναγκάσει να πάρετε μια απόφαση εδώ και τώρα.

Ο Δίας, δικός σας κυβερνήτης, κάνει ένα τελευταίο πέρασμα από το ζώδιό σας, φέρνοντας τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε όλο το ’22.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments