Focus

Ντόναλντ Τραμπ: Πάντρεψε την κόρη του Τίφανι και την συνόδευσε

Ντόναλντ Τραμπ: Πάντρεψε την κόρη του Τίφανι και την συνόδευσε

Πηγή Φωτογραφίας: World Celebrity

Ντόναλντ Τραμπ: Ο χορός του τράβηξε όλα τα βλέμματα

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέχασε για λίγο την απογοήτευσή του για τις απώλειες του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ και χόρεψε μαζί με την κόρη του Τίφανι στη δεξίωση του γάμου της με τον δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Μάικλ Μπούλος.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αφού έκανε πρώτα μια πρόποση στη συνέχεια πήρε την μικρότερη κόρη του και τη συνόδευσε στην πίστα για να χορέψουν μαζί το «Here Comes the Sun» στο υπέροχο θέρετρο του Μαρ-α-Λάγκο στο Παλμ Μπιτς το Σάββατο το βράδυ.Bίντεο δείχνει τον 76χρόνο μεγιστάνα και την 29χρονη Τίφανι να χορέυουν στην κλασική επιτυχία των Beatles καθώς ο Ρεπουμπλικάνος πολιτικός συνομιλούσε με τη νεόνυμφη.

Ο Ντόναλντ – που συνόδευσε και παρέδωσε, ως είθισται, τη νύφη στον γαμπρό μπροστά στους 250 προσκεκλημένους – στην ομιλία του προς το ευτυχισμένο ζευγάρι, ζήτησε από τον Μπούλος να του προσέχει την κόρη.

Αρκετά μέλη της οικογένειας Τραμπ ήταν παρόντα στην πολυτελή γαμήλια τελετή, μεταξύ των οποίων η Μελάνια και ο γιος του Μπάρον, η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ Κούσνερ , ο Έρικ και η Λάρα, ο Ντον Τζούνιορ και η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, καθώς και η αδερφή του Ντόναλντ, Ελίζαμπεθ Τραμπ Γκράου.

Το νυφικό που επέλεξε η Τίφανι το είχε δημιουργήσει ο Elie Saab, ενώ η γαμήλια επταώροφη τούρτα ήταν υπερπαραγωγή, δια χειρός της διάσημης Σίλβια Γουάινστοκ. Την οργάνωση του γάμου είχε αναλάβει ο επίσης Λιβανέζος Toni Breiss, γνωστός για τις πολυτελείς και ξεχωριστές δουλειές του.

Η Τίφανι κι ο Μπούλος έγιναν ζευγάρι το 2018 μετά τη γνωριμία τους στο μπιτς κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο. Αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2021, στο τέλος της προεδρικής θητείας του πατέρα της, με την Τίφανι να ανακοινώνει τα νέα στα social media μια ημέρα πριν την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο.

Ο Μάικλ έκανε πρόταση γάμου στην Τίφανι στο «Rose Garden» του Λευκού Οίκου το 2021, δίνοντάς της ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι με διαμάντια 13 καρατίων που αγοράστηκε στο Ντουμπάι και θα μπορούσε να αξίζει έως και 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments