Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-19/11 για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-19/11 για όλα τα ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: PsychologyNow

Δείτε τι σας περιμένει η νέα εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να εντρυφήσετε στα ωραία πράγματα της ζωής! Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο των πόρων σας κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε ανθρώπους που θα μιλήσουν με ευθύτητα. Σήμερα είναι μια μέρα περίπλοκων πληροφοριών σχετικά με όρους, επιτόκια ή τιμές. Μην προβείτε σε αγορές αυτοκινήτου ή σπιτιού σήμερα.

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή μέρα είναι καλή για τη μετατροπή νομισμάτων ή για να οδηγήσετε τις επενδύσεις σας σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της οικειότητας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα θελήσετε να περάσετε με το ταίρι σας ρομαντικές στιγμές σήμερα, με τριαντάφυλλα, σαμπάνια, ζεστά αφρόλουτρα αρωματισμένα με αιθέρια έλαια. Η πρόκληση είναι να δελεάσετε τον εραστή ή την ερωμένη σας, ώστε να τα απολαύσει όλα αυτά, μαζί σας.

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, αναγνωρίζετε πού να βάλετε όρια. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο των σχέσεων κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων σας. Σήμερα, θα προσπαθήσετε να συμβιβάσετε τις οικονομικές σας συνήθεις με αυτές του/της συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε διαφορετικές αντιλήψεις όσον αφορά τα έξοδά σας… και ίσως χρειαστούν κάμποσες συζητήσεις πριν αποφασίσετε από κοινού πώς θα προχωρήσετε.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να παραμερίσετε τη δουλειά για να έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο. Πιθανόν να δουλέψετε υπερωρίες. Εσείς προσπαθείτε να βάλετε κάποια όρια μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής, αλλά η εταιρεία σας, προσπαθεί να διαλύσει αυτά τα όρια.

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, ξέρετε πότε να μιλήσετε. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της ανάληψης ρίσκου κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μπορεί να βγείτε λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας καθώς κάνετε κάτι που είναι σωματικά επικίνδυνο, όπως να ασχοληθείτε με ένα ριψοκίνδυνο σπορ. Πάρτε τα πράγματα αργά και θα παρατηρήσετε ότι είστε καλύτεροι σ’ αυτή τη δραστηριότητα, από ό,τι νομίζατε.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της ευχαρίστησής σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να ταξιδεύετε σήμερα, να επισκεφτείτε μερικά υπέροχα μέρη, να συναντήσετε φίλους και να δοκιμάσετε νέες γεύσεις. Είναι επίσης μια υπέροχη μέρα για να γνωρίσετε ανθρώπους από ξένες χώρες και να εντρυφήσετε σε νέες κουλτούρες.

ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, η αλλαγή μπορεί να φέρει οφέλη. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της οικογένειάς σας κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μπορεί να κάνει ξανά την εμφάνισή του ένα παλιό σημείο διαμάχης μ’ ένα μέλος της οικογένειας. Νομίζατε ότι επιλύθηκε, αλλά το άλλο μέρος δεν είναι έτοιμο να το αφήσει. Ίσως πάλι σας ζητηθεί να παίξετε το ρόλο του μεσολαβητή σε μια οικογενειακή διαμάχη και να αποφασίσετε ποιος έχει δίκιο.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ίσως αναζητάτε λίγη γαλήνη και ηρεμία σήμερα. Πιθανόν να έχετε λίγη δουλειά να κάνετε και χρησιμοποιείτε το γραφείο στο σπίτι σας ή απλά είστε πολύ χαρούμενοι που τα παιδιά είναι έξω από το σπίτι κι έχετε ησυχία. Είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ζώδια παρθένος

Δημοσιεύοντας κάποιο αποτέλεσμα, θα διαπιστώσετε ότι όλα πάνε καλά, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της επικοινωνίας σας να κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ίσως δημιουργηθούν προβλήματα με το τηλέφωνό σας ή το φαξ. Είναι καλή ιδέα να προσέχετε το τηλέφωνό σας, γιατί μπορεί να το χάσετε ή να σας χαλάσει.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των συμβάσεων και των συμφωνιών σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι δύσκολη μέρα για την υπογραφή συμβολαίων. Προσοχή αν σας παρουσιάσουν κάποιο χαρτί γεμάτο νομικούς όρους, γιατί μπορεί να μην κατανοήσετε εντελώς τις συνέπειες που θα έχετε, σε όσα υπογράψετε.

Ζώδια Ζυγός

Ομορφιά. Είναι παντού. Είναι τόσο εκτυφλωτικά όμορφος ο κόσμος εκεί έξω που δυσκολεύεστε ακόμη και να τον κοιτάξετε κατάματα. Τι έχετε πάθει; Ξαφνικά βλέπετε τα πάντα μέσα από τα μάτια ενός καλλιτέχνη. Ο ουρανός, τα σπίτια, οι κάδοι των σκουπιδιών είναι για εσάς όμορφα. Μάλλον είστε ερωτευμένοι. Δυστυχώς, όμως, τα αισθήματα μπορεί να μην είναι αμοιβαία. Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε φίλους, με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και την ανάγκη σας να βλέπετε την ομορφιά παντού. Μην ανησυχείτε. Πολύ σύντομα, θα σας σας χτυπήσει την πόρτα ένας καινούργιος έρωτας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ζώδια Σκορπιός

Το μυστικό αν θέλετε να αντέξετε τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας είναι να μείνετε ευέλικτοι. Όχι με την έννοια της γιόγκα (αν και αυτός είναι ένας υγιής τρόπος να είναι κάποιος ευέλικτος) αλλά με τη συναισθηματική έννοια. Μην κολλάτε στις ιδέες σας. Και μην επιμένετε να φέρετε εις πέρας ένα σχέδιο που βλέπετε ότι δεν οδηγεί πουθενά, μόνο και μόνο επειδή το σκεφτήκατε εσείς. Ο κόσμος είναι τρελός και μερικές φορές υπάρχουν ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο προς την επιτυχία. Είστε αρκετά έξυπνοι, για να μπορέσετε να αλλάξετε την πορεία σας και να προσαρμοστείτε όπου χρειάζεται. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσετε να παίρνετε αυτό που περιμένατε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ζώδια Τοξότης

Στην αρχή της εβδομάδας καλό θα ήταν να εστιάσετε στα μικρά πράγματα. Έχετε σκεφτεί πολύ για το μέλλον και τη μεγάλη εικόνα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται την άμεση προσοχή σας. Μερικές φορές η χαρά βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Συμβαίνουν διάφορα αυτή τη στιγμή και πολλά πράγματα θα μπορούσαν να σας αποσπάσουν την προσοχή, αλλά αν θέλετε να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την εβδομάδα, θα πρέπει να βάλετε το κεφάλι κάτω και να τακτοποιήσετε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας πριν από το Σαββατοκύριακο. Αν το κάνετε αυτό θα μπορείτε να περάσετε το Σαββατοκύριακο σας όπως θέλετε – κατά προτίμηση κάνοντας όνειρα για το νέο ερωτικό σας ενδιαφέρον. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε ένα δημιουργικό άτομο. Είστε το είδος του ανθρώπου που θα μπορούσε να εμπνεύσει μεγάλους ζωγράφους να ζωγραφίσουν αριστουργήματα. Και υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ένας επίδοξος ζωγράφος εκεί έξω που θα ήθελε πραγματικά να ερωτευτεί ένα άτομο σαν εσάς. Μερικές φορές είναι απίστευτα διασκεδαστικό να σκέφτεστε με τέτοιους υποθετικούς όρους, και μερικές φορές τέτοιου είδους πράγματα δεν είναι τόσο υποθετικά όσο φαντάζεστε. Οι άνθρωποι έλκονται από εσάς. Απλώς φροντίστε να μην επενδύετε πολύ χρόνο σε επιπόλαια και αλλοπρόσαλλα άτομα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα εμβαθύνετε την σχέση σας με κάποιον/α που γνωρίσατε πρόσφατα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ζώδια Υδροχόος

Υπάρχουν πολλά θαμμένα μυστικά στο παρελθόν σας (και στην οικογενειακή σας ιστορία), τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε και να μάθετε από αυτά. Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε ότι οι γονείς σας είναι παλιομοδίτες αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι υπήρξε μια εποχή που ήταν νέοι και αναζητούσαν επίσης τον έρωτα. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να μάθετε από εκείνους. Από την άλλη πλευρά, σας έρχονται ουρανοκατέβατα μερικά συναρπαστικά μαθήματα ζωής. Όπως για παράδειγμα, ότι ο έρωτας έρχεται γρήγορα. Μια συγκλονιστική σχέση μπορεί να ταράξει την ζωή σας και να κλονίσει όσα πιστεύετε για τον έρωτα και τον χρόνο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Ζώδια Ιχθύες

Ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε τα συναισθήματά σας στο χαρτί. Γράψτε ένα τραγούδι ή ένα ποίημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εγχείρημα για καλλιτεχνικούς σκοπούς. Ο έρωτας είναι μια μοναδική εμπειρία που αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, μια εμπειρία που μπορεί να μας μεταμορφώσει, αν και αυτή η σχέση είναι σε τόσο πρώιμο στάδιο που δεν έχετε ιδέα τι πρόκειται να γίνει. Αντί να μαραζώνετε, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την αυξημένη σας ευαισθησία για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι αρκετά αργές μέρες, αλλά μαντέψτε… Το Σαββατοκύριακο θα είναι απίστευτα ερωτικό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments