Lifestyle

Κώστας Χατζηχρήστος: Το πρώτο 48ωρο με την Ντιριντάουα

Κώστας Χατζηχρήστος: Το πρώτο 48ωρο με την Ντιριντάουα

Πηγή Φωτογραφίας: Larissanet.gr

Ο θρυλικός κωμικός που έφυγε είχε μια θυελλώδη ερωτική ζωή.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 1959 ο γάμος του Κώστα Χατζηχρήστου με την πληθωρική ηθοποιό Καίτη Ντιριντάουα γίνεται πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων. Το ενδιαφέρον του Τύπου για τους νεόνυμφους ήταν τέτοιο, που η εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξένησε το πρώτο 48ωρο του ζευγαριού, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τρυφερές σκηνές. Σε μια από αυτές, φαίνεται η Ντιριντάουα να ξυρίζει τον Χατζηχρήστο.

View this post on Instagram

A post shared by Κώστας Χατζηχρήστος 🔹 (@kwstasxatzixristos)

Ο έρωτας του ζευγαριού είχε συζητηθεί αρκετά, καθώς η Ντιριντάουα ήταν μια ψηλή και όμορφη γυναίκα, ενώ ο Χατζηχρήστος δεν ήταν τόσο εμφανίσιμος και ήταν αρκετά πιο κοντός. Μόνο όσοι τον γνώριζαν προσωπικά ήξεραν ότι είχε ταλέντο στο να γοητεύει τις γυναίκες. Πέρα από την αταίριαστη εμφάνιση του ζευγαριού, αυτό που σχολιάστηκε έντονα ήταν ο πρότερος, ταραγμένος βίος της Ντιριντάουα.

Ο Κώστας Χατζηχρήστος υπήρξε μεγάλος γόης και η έντονη σχέση του με το γυναικείο φύλο είναι γνωστή στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Έκανε τέσσερις γάμους και είχε πολλούς έρωτες. Ωστόσο ο ίδιος αφοπλίζει με την ειλικρίνειά του για όσες είχε στο πλευρό του ως ερωμένες του. “Πρώτα απ’ όλα οι γυναίκες δεν έπαιξαν μόνο σε ‘μένα καθοριστικό ρόλο, αλλά φαντάζομαι σε κάθε άντρα ανεξάρτητα από επάγγελμα, τάξη και χρώμα.

Τώρα ιδιαίτερη αδυναμία εκτός από τις νόμιμες συζύγους μου Μαίρη Νικολαΐδου και Καίτη Ντιριντάουα είχα στην Άννα Φόνσου, τη Μάρθα Καραγιάννη, την Ντίνα Τριάντη, τη Σπεράντζα Βρανά και την Μπεάτα Ασημακοπούλου. Ειδικά για την Αννούλα τη Φόνσου πρέπει να σου πω ότι ήταν ένα από τα πιο καθοριστικά κίνητρα της ζωής μου”, όπως αφηγείται στην αυτοβιογραφία του, γραμμένη από τον Πέτρο Γεωργιόπουλο “Ο Χατζηχρήστος τα λέει όλα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments