Lifestyle

Όταν η Ρίτα Σακελλαρίου είχε σύντομη σχέση με τον Κώστα Ευριπιώτη και του αφιέρωνε το Μέγαρο

Όταν η Ρίτα Σακελλαρίου είχε σύντομη σχέση με τον Κώστα Ευριπιώτη και του αφιέρωνε το Μέγαρο

Πηγή Φωτογραφίας: Lifeviews

Μια συγκινητική, άγνωστη λεπτομέρεια για τον αγαπημένο ηθοποιό και τη μοναδική λαϊκή τραγουδίστρια που έφυγε σαν σήμερα.

Ο Κώστας Ευριπιώτης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, θα μείνει αποτυπωμένος στη μνήμη μας ως ο “παλιός” στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά”, αλλά και από τους ρόλους του σε τηλεοπτικά, κινηματογραφικά και θεατρικά έργα όπως “Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία”, “Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του”, “Safe Sex”, “Αντρες έτοιμοι για όλα”, “Οι γαμπροί της Ευτυχίας”.

Όμως υπάρχει και μια λεπτομέρεια της ζωής του που λίγοι γνωρίζουν, παρόλο που καθόρισε το πιο εμβληματικό ίσως λαϊκό άσμα της δεκαετίας του ’80. Ο Κώστας Ευριπιώτης ήταν ο “παίδαρος” για τον οποίο τραγουδούσε η Ρίτα Σακελλαρίου στην επιτυχία της “Εγώ δεν πάω Μέγαρο”.

Σύμφωνα με φήμες, οι δυο τους ήταν ζευγάρι την περίοδο που είχαν συνεργαστεί σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο Ευριπιώτης όταν είχε ρωτηθεί σε συνέντευξη που είχε δώσει σε περιοδικό πώς νιώθει που η Σακελλαρίου του έχει αφιερώσει τον στίχο “Δεν πάω Μέγαρο θα μείνω με τον παίδαρο”, είχε απαντήσει “Ξεχωριστή χαρά”. Ενώ η Σακελλαρίου στην ερώτηση “Μα είναι δυνατόν ο Ευριπιώτης να είναι παίδαρος; Γιατί γι’ αυτόν δεν μιλάμε; Γιατί παίδαροι είναι οι “τετράγωνοι” έτσι δεν είναι;” έδωσε μια αληθινά ξεχωριστή απάντηση: “Ο Ευριπιώτης είναι παίδαρος στην ψυχή!”.

“Έτσι αισθάνομαι, λοιπόν, μέσα μου. Θέλω πάντα να είμαι δυνατός, να κάνω το καλύτερο για όλους” συμπλήρωσε ο Ευριπιώτης. Μια δέσμευση στην οποία έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του.

Δείτε τη Σακελλαρίου να ερμηνεύει το “Εγώ δεν πάω Μέγαρο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments