Lifestyle

Ζιζέλ: Ο Τομ Μπρέιντι την κατηγορεί πως στην διάρκεια του γάμου τους τον απάτησε με τον δάσκαλο

Ζιζέλ: Ο Τομ Μπρέιντι την κατηγορεί πως στην διάρκεια του γάμου τους τον απάτησε με τον δάσκαλο

Πηγή Φωτογραφίας: The Mirror

Άτομα από το περιβάλουν του μοντέλου διαψεύδουν το γεγονός

Η Ζιζέλ παίρνει τελικά διαζύγιο από τον Τομ Μπρέιντι και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ο πρώην σύζυγος της την κατηγορεί για απιστία και μάλιστα με τον δάσκαλο της στο ζίου-ζίτσου. Σύμφωνα με το tmz.com πληροφορίες θέλουν τον Τομ Μπρείντι να αμφισβητεί τον χρόνο, κατά τον οποίο η Ζιζέλ συνδέθηκε με τον δάσκαλό της. Όπως σημειώνεται, ο πρώην του μοντέλου αφήνει αιχμές πως ο Βραζιλιάνος δάσκαλος, ήταν η αιτία που το μοντέλο του ζήτησε διαζύγιο.

View this post on Instagram

A post shared by Folha de Pernambuco (@folhape)

Ο άσος του αμερικανικού ποδοσφαίρου μάλιστα, αμφιβάλλει και είναι καχύποπτος, καθώς θεωρεί πως η Ζιζέλ είχε αναπτύξει κάποια ερωτική σχέση με τον Βαλέντε, κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Στον απόηχο της διάψευσης της είδησης για τον νέο έρωτα, από το στενό περιβάλλον της Ζιζέλ, ο Τομ Μπρέιντι δείχνει να μην πείθεται, πιστεύοντας ότι το διεθνούς φήμης μοντέλο, πάει να του ρίξει «στάχτη στα μάτια».

D «Φαινόταν πάντα περίεργο που μόλις μέσα σε μια μέρα τελείωσε τόσο απότομα τον γάμο» είπε μία πηγή που στηρίξει τον Μπρείντι στο TMZ.

Παρόλα αυτά, άτομα από το περιβάλουν του μοντέλου διαψεύδουν το γεγονός και αναφέρουν ότι το ζευγάρι χώρισε για προσωπικούς τους λόγους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments