Lifestyle

Αννίτα Ναθαναήλ: «Ζω την δική μου ζωή μόνη, με τον Κρις είμαστε χωριστά»

Αννίτα Ναθαναήλ: «Ζω την δική μου ζωή μόνη, με τον Κρις είμαστε χωριστά»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για τις δύο της κόρες που σπουδάζουν πλέον στο Λος Άντζελες αλλά και για τους χωριστούς δρόμους που αποφάσισε να πάρει με τον Κρις Χάμπερτ.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έκανε και μια αινιγματική δήλωση για τον σύζυγό της, Κρις.

View this post on Instagram

A post shared by Αnnita Nathanail (@annitanath)

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν το όνειρό τους. Έφερα εις πέρας το δύσκολο έργο της μάνας.

Είμαι πολύ κοντά στις κόρες μου, το ίδιο και ο Κρις και έχουμε την υψηλή επιστασία. Η ψυχή δεν έχει ηλικία, παραμένω στα 20. Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει, έχω δακρύσει και είχα πάντα τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Η Αννίτα Ναθαναήλ είπε επίσης: «Είμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας. Επιλέγω να ζω τη ζωή μου και να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments