Lifestyle

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον δεύτερο σύζυγό της – Διαφυγή για να ξεχάσει

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον δεύτερο σύζυγό της – Διαφυγή για να ξεχάσει

Πηγή Φωτογραφίας: Freegossip.gr

Ένας μεγάλος έρωτας που κατέληξε σε "μυστικό" γάμο.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπήθηκε από το κοινό όσο καμία άλλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Ανεπανάληπτες ερμηνείες που χάρισαν στιγμές γέλιου αλλά και βαθιά συγκίνηση στους θεατές, την οδήγησαν αβίαστα στην κορυφή διαγράφοντας μια σπουδαία πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Η λαμπερή σταρ απασχόλησε ιδιαίτερα τους θαυμαστές της και με την πολυτάραχη προσωπική της ζωή, η οποία ήταν γεμάτη μεγάλους έρωτες και πολυσυζητημένους δεσμούς.

Όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια στο παρελθόν, η μοναξιά δεν της ταίριαζε καθόλου, για αυτό και απολάμβανε να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της ένας σύντροφος. Σταθμός στην ερωτική της ζωή, χωρίς αμφιβολία, υπήρξε η σχέση αλλά και ο δεκαετής γάμος της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με τον οποίο απέκτησε τον μονάκριβο γιό της, Γιάννη. Μετά τον οριστικό χωρισμό τους το 1975, άλλες γνωστές και μεγάλες ερωτικές σχέσεις της ηθοποιού που απασχόλησαν το κοινό, ήταν με τον Βλάση Μπονάτσο και τον Κώστα Σπυρόπουλου.

Η Αλίκη, ωστόσο, αγάπησε βαθιά και με σεβασμό τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη, με τον οποίο κατάφερε να διατηρήσει έναν διακριτικό δεσμό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και την δεκαετία του 1970 βρισκόταν στο προσκήνιο πιο έντονα από ποτέ, τόσο λόγω του πολυσυζητημένου διαζυγίου της, όσο και της συνεχώς εξελισσόμενης πορείας της με την ανάληψη πολλών και διαφορετικών ρόλο στο θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο, η εθνική μας σταρ υπό άκρα μυστικότητα επισημοποίησε την σχέση της με τον αγαπημένο της επιχειρηματίας, χωρίς ποτέ να διαρρεύσει το πολύτιμο μυστικό τους. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του παρεκκλησιού της Μητρόπολης Αθηνών το 1979 παρουσία ελαχίστων κάλων τους φίλων. Μόλις δύο χρόνια αργότερα, αποφασίζουν να τερματίσουν οριστικά την σχέση τους, με τον Ηλιάδη να επιστρέφει στην γενέτειρα του.

Από την εποχή εκείνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η συλλέκτρια σπάνιων ντοκουμέντων και δημοσιογράφος Έλενα Μακρή, ένα σπάνιο στιγμιότυπο της Αλίκης με τον δεύτερο σύζυγό της. Το ρετρό κλικ έλαβε μέρος στην εμβληματική κατοικία της μεγάλης ηθοποιού στη Στησιχόρου, όπου μαζί με φίλους και συναδέλφους γιόρταζαν την πρώτη επέτειο της γνωριμίας τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι περιτριγυρίζουν αγαπημένα τους πρόσωπα, με τον Κώστα Καζάκο να βρίσκεται δίπλα στην όμορφη Αλίκη και την Μουμου Ηλιόπουλου χαμογελαστή στο πλευρό του Γιώργου Ηλιάδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments