Οδηγός

ΙΕΚ τουρισμού προκήρυξη: Νέες θέσεις εργασίας

ΙΕΚ τουρισμού προκήρυξη: Νέες θέσεις εργασίας

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Το ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων (πρώην ΙΕΚ Κέρκυρας), ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων.

Το ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων (πρώην ΙΕΚ Κέρκυρας), ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 8 μήνες.

Έδρα της υπηρεσίας: Γουβιά (Δ. Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων) Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας

Οι ειδικότητες που ζητά:

  • 1 ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού
  • 1 ΤΕ Πληροφορικής
  • 3 ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού

ENTOΠIOTHTA

Για όλες τις θέσεις προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Δήμων της νήσου Κέρκυρας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ι.Ε.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ART DEBONO – ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 46100, υπόψη κου Αθ. Αγριόπουλου.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι: 15/11/2022 έως 24/11/2022.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments