Lifestyle

Οι δημόσιες ευχές του Αρναούτογλου στον ερωτά του: «Χρόνια Πολλά, Νάνσυ σ’ αγαπάμε»

Οι δημόσιες ευχές του Αρναούτογλου στον ερωτά του: «Χρόνια Πολλά, Νάνσυ σ’ αγαπάμε»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια και φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους όσο γίνεται πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Με αφορμή τα γενέθλια της αρχισυντάκτριας του The 2Night Show, Νάνσυ Αντωνίου η οποία είναι τα τελευταία χρόνια σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής αφιέρωσε χρόνο στο βραδινό σόου για να της στείλει τις ευχές του.

View this post on Instagram

A post shared by Sfera 102.2 (@sferaradio1022)

Και όχι μόνο ο παρουσιαστής αλλά και όλοι οι συνεργάτες της οι οποίοι εμφανίστηκαν σε πολύ σύντομα βίντεο για να της ευχηθούν τα καλύτερα για τα γενέθλιά της.

Όσο για τον ίδιο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου της έστειλε τα φιλιά του και φυσικά της ευχήθηκε από καρδιάς τα καλύτερα, τονίζοντας βέβαια ότι την αγαπάει πολύ.Ο παρουσιαστής και η Νάνσυ Αντωνίου συνεργάζονται και στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζουν μαζί νωρίς το πρωί καθημερινά και είναι φυσιολογικό να περνούν μαζί σχεδόν όλη την ημέρα αφού το μεσημέρι και το απόγευμα έχουν και τα γυρίσματα της βραδινής εκπομπής.

View this post on Instagram

A post shared by Nansy Adoniou (@nansy79)

Είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια και φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους όσο γίνεται πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρόλο που δεν παίζουν πλέον κρυφτό με τα media.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments