Trash

Αποθεώνουν τον Παπακαλιάτη στο Instagram για την ερωτική σκηνή των δύο αγοριών: «Μόνο δάκρυα χαράς»

Αποθεώνουν τον Παπακαλιάτη στο Instagram για την ερωτική σκηνή των δύο αγοριών: «Μόνο δάκρυα χαράς»

Πηγή Φωτογραφίας: Dessou.gr

Ελληνική Τηλεόραση 2022.

Την προηγούμενη χρονιά τον είδαμε και στις δύο παραστάσεις του Βασίλη Μπισμπίκη. Το ταλέντο του αναδείχτηκε και στην παράσταση «άνθρωποι και ποντίκια» και στα «Κόκκινα φανάρια».

Ο Στέλιος Τυριακιδης εκφράζει την συγκίνηση του για την σκηνή του Maestro όπου δυο αγόρια φιλιούνται και γράφει «Ελληνική τηλεόραση 2022. Αργήσαμε πολύ αλλά ευτυχώς υπάρχει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Μόνο δάκρυα χαράς…»! Μάλλον τον τρέλανε η καραμπίνα… τι να πω!

Στο πέμπτο επεισόδιο του «Maestro» που προβλήθηκε την Πέμπτη, ο κρυφός έρωτας του Σπύρου με τον Αντώνη εκδηλώθηκε και οι τηλεθεατές είδαν την πρώτη γκέι ερωτική σκηνή στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από 19 χρόνια. Τότε, ο ηθοποιός είχε παρουσιάσει το πρώτο γκέι φιλί σε ελληνική σειρά, στο «Κλείσε τα μάτια», με αποτέλεσμα να επιβληθεί από το ΕΣΡ πρόστιμο 100.000 ευρώ. Tην Πέμπτη, 19 χρόνια μετά από εκείνη τη σειρά, ο Σπύρος και ο Αντώνης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από τον στενό τους οικογενειακό κύκλο δίνουν το πρώτο τους φιλί, στο δάσος. Συναντήθηκαν εκεί για να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή και ήρθαν ακόμα πιο κοντά αποκαλύπτοντας τον έρωτά τους.Οι τηλεθεατές της σειράς «χειροκρότησαν» τους δύο πρωταγωνιστές, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με ελάχιστους να αντιδρούν αρνητικά.Η αγάπη είναι όμορφη.Πάντα

View this post on Instagram

A post shared by Στέλιος Τυριακίδης 🎭 (@stelios.tiriakidis)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments