Αθλητισμός

Τον έμπειρο Σαντιάγκο Αρίας φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για τα δεξιά της άμυνας

Τον έμπειρο Σαντιάγκο Αρίας φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για τα δεξιά της άμυνας

Πηγή Φωτογραφίας: Transfermarkt

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κολομβιανός έχασε όλη την σεζόν 2020/2021 και πέρσι στη Γρανάδα (ως δανεικός από την Ατλέτικο) κατέγραψε μόλις 12 συμμετοχές

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει παίκτη για τα δεξιά της άμυνας, αφού ο Βρσάλικο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και ο Άβιλα δεν έχει ικανοποιήσει – μέχρι στιγμής – με την απόδοσή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο todofichajes, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Σαντιάγκο Αρίας και μάλιστα έχουν προχωρήσει ήδη σε πρόταση συνεργασίας.

Ποια είναι τα δεδομένα για τον 31χρονο μπακ; Ο Αρίας είναι ελεύθερος και χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν του έκανε καν πρόταση για ανανέωση. Σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι ουσιαστικά δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε (51 συμμετοχές μέτρησε συνολικά) και, φυσικά, ότι την τελευταία διετία ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κολομβιανός έχασε όλη την σεζόν 2020/2021 και πέρσι στη Γρανάδα (ως δανεικός από την Ατλέτικο) κατέγραψε μόλις 12 συμμετοχές (4 στην βασική ενδεκάδα), μένοντας εκτός δράσης για περίπου ένα τετράμηνο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η περίπτωσή του έχει αρκετά… «αλλά», όμως στην εξίσωση πρέπει να μπει ο παράγοντας του Χάμες (συμπαίκτες για χρόνια στην Εθνική) και η δεδομένη εμπειρία του.

Μένει να φανεί αν υπάρχει και… φωτιά πίσω από τον καπνό και αν όντως ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κινηθεί για τον 31χρονο ακραίο αμυντικό.

Με πληροφορίες από SDNA.gr [Newsroom]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments