Αθλητισμός

“Ο νέος ηγέτης στην άμυνα του Ολυμπιακού – Καλύτερος από Μανωλά – Αγορά με τρία εκατομμύρια”!

“Ο νέος ηγέτης στην άμυνα του Ολυμπιακού – Καλύτερος από Μανωλά – Αγορά με τρία εκατομμύρια”!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών τον Ιανουάριο για τη μεταγραφή του στόπερ!

Ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών τον Ιανουάριο για τη μεταγραφή του στόπερ! Ποιος είναι ο Έλληνας διεθνής που θέλουν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και το κόστος για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή. Ολυμπιακός: Σε κινητικότητα φαίνεται ότι βρίσκονται οι Ερυθρόλευκοι για την ενίσχυσή τους, που θα γίνει παράλληλα με τις μαζικές αποχωρήσεις που έχουν αποφασιστεί. Γιατί δεν είναι μόνο οι Μαρσέλο και Βρσάλικο που θα δουν την πόρτα της εξόδου, όπως έχετε διαβάσει ήδη στο sportdog (https://sportdog.gr/sports/podosfairo/article/738623/oi-epomenoi-meta-toys-marselo-brsaliko-feygoyn-koryfaia-onomata-anatroph-me-gkari-samasekoy) Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το ρόστερ έχει κάποιες δομικές αδυναμίες/ελλείψεις που πρέπει να καλυφθούν τον Γενάρη.

Χαρακτηριστικό είναι το θέμα που υπάρχει στην άμυνα, καθώς μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά έχει προλειανθεί το έδαφος και για τον Παπ Αμπού Σισέ, ενώ αυτό το διάστημα είναι τραυματίας και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Ουσεϊνού Μπα είναι μια λύση για να δώσει βάθος στον πάγκο, ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν έχει καταφέρει να πείσει για τη χρησιμότητα της παρουσίας του στο ρόστερ. Προφανώς υπάρχει στην ομάδα ο Ανδρέας Ντόι, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και ο Γιαν Εμβιλά αν χρειαστεί. Αλλά η θέση του πεπειραμένου Γάλλου βρίσκεται στα χαφ! Για αυτό και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήδη υπάρχει κινητικότητα για να έρθει τον χειμώνα στόπερ επιπέδου. Για βασικός.

Μάλιστα, υπάρχει ήδη όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Παντελή Χατζηδιάκο! Ο διεθνής Έλληνας άσος τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ολλανδία με την Άλκμααρ και ήδη το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό (όπως και με την ΑΕΚ).

Το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ενώ και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Μίχο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ολλανδικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για την περίπτωσή του…

“Βασικός και αναντικατάστατος στην Άλκμααρ – Παίζει και αριστερός μπακ – Βασικός στον Ολυμπιακό” “Είναι από τους πυλώνες της Άλκμααρ στην άμυνα, βασικός και αναντικατάστατος τα τελευταία 3 χρόνια. Φέτος έχει παίξει και αριστερός μπακ, είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια του, για αυτό είναι βασικός στην Εθνική. Πολύ καλή εναλλακτική για κάποια ομάδα στην Ελλάδα. Δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα βέβαια, όπως ήταν και ο Γιώργος Σαμάρας”, ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ο νέος ηγέτης στην άμυνα του Ολυμπιακού – Καλύτερος από Μανωλά – Αγορά με τρία εκατομμύρια”! Ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών τον Ιανουάριο για τη μεταγραφή του στόπερ! Ποιος είναι ο Έλληνας διεθνής που θέλουν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και το κόστος για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή. …

Πηγή: mysports360.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments