Lifestyle

Harry Styles – Olivia Wilde: Χώρισαν οριστικά μετά από 2 χρόνια σχέσης

Harry Styles – Olivia Wilde: Χώρισαν οριστικά μετά από 2 χρόνια σχέσης

Πηγή Φωτογραφίας: Parade

Το τέλος της κοινής διαδρομής τους που αποφάσισαν από κοινού.

Όσο κι αν η Olivia Wilde και ο Harry Styles έμοιαζαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε κοινές τους εμφανίσεις, εν τέλει το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα μετά από περίπου 2 χρόνια σχέσης, καθώς όπως όλα δείχνουν οι προτεραιότητές του είναι διαφορετικές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Yüzleri ® (@hollywoodyuzleri)

Ειδικότερα, ο Styles βρίσκεται σε μία μεγάλη περιοδεία, πράγμα που σημαίνει πως σχεδόν κάθε μέρα θα ξυπνάει και σε άλλη πόλη, ενώ η Wilde έχε επικεντρωθεί στα 2 παιδιά της, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Jason Sudeikis, και τη δουλειά της στο Λος Άντζελες.

Όπως ανέφερε δημοσίευμα του People, αν και οι δυο σταρ πήραν αυτή την απόφαση, εξακολουθούν να παραμένουν φίλοι. Μην ξεχνάμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Wilde είχε φωτογραφηθεί με τα παιδιά της σε συναυλία του Styles που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

“Παραμένουν στενοί φίλοι. Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χωριστά”, δήλωσε πηγή στο People. Από την άλλη, η πίεση και τα κακόβουλα δημοσιεύματα που είχαν λάβει τον τελευταίο καιρό δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τη σχέση τους.

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2021, όταν παραβρέθηκαν μαζί σε έναν γάμο φιλικού ζευγαριού. Παράλληλα, η ταινία της Wilde, “Don’t Worry Darling”, στην οποία πρωταγωνίστησε ο Styles, συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο, εξαιτίας της σχέσης τους.

Το ζευγάρι προσπάθησε να προστατεύσει τη σχέση του, μη δίνοντας δικαιώματα δημόσια και χωρίς να αναφέρονται σχεδόν ποτέ σε αυτή. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Αύγουστο ο τραγουδιστής: “Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη ζωή μακριά από τη δουλειά δημόσια και ανακάλυψα πως αυτό με ωφέλησε θετικά. Πάντα θα υπάρχει μία βερσιόν μιας ιστορίας και νομίζω πως αποφάσισα πως δεν θα ξοδέψω τον χρόνο μου για να το διορθώσω ή να το ανακατευθύνω με έναν τρόπο”.

Πριν από λίγο καιρό, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τον άσχημο χωρισμό της Wilde με τον πρώην σύντροφό της, Jason Sudeikis, με την πρώην νταντά των παιδιών του διάσημου ζευγαριού να αναφέρει πως στην ουσία η αιτία της διάλυσης της σχέσης τους ήταν το ειδύλλιο της ηθοποιού με τον κατά 10 χρόνια νεότερό της, Harry Styles.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments