Ζώδια

Ο μήνας του Τοξότη 2022: Η πραγματικότητα του Τοξότη είναι αστραφτερή και γεμάτη γοητεία και ενθουσιασμό

Ο μήνας του Τοξότη 2022: Η πραγματικότητα του Τοξότη είναι αστραφτερή και γεμάτη γοητεία και ενθουσιασμό

Πηγή Φωτογραφίας: Μαντάμ Ζαΐρα

Ο μήνας του Τοξότη 2022: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου 2022

Ο Τοξότης είναι πολύ διαφορετικός από τον Σκορπιό. Όχι τόσο βαθύς, όχι τόσο σκοτεινός. Πρόκειται για το φως και το πλάτος τώρα. Ο Τοξότης είναι ένα φιλοσοφικό, περίεργο είδος πλάσματος. Η πνευματικότητα του Τοξότη βρίσκεται στα ερωτήματα που θέτουμε, τις ηθικές συζητήσεις, την αναζήτηση, την περιπλάνηση .

Οι μυθολογικοί συγγενείς του Τοξότη είναι όλα τα μεγάλα χαρούμενα όντα που πασπαλίζουν τις ιστορίες μας με γέλιο. Ο Τοξότης είναι ένας χορευτής, φωτεινός Πήγασος. Δεν θέλει παρά καλές στιγμές και ευτυχία, αργά τα βράδια, ανέμελη κουβέντα. Ο Τοξότης αφαιρεί την αμφιβολία και τον δισταγμό και τα αντικαθιστά με αυτοπεποίθηση, δύναμη θέλησης και χαρά. Η πραγματικότητα του Τοξότη είναι αστραφτερή και γεμάτη γοητεία και ενθουσιασμό.

Αυτό συμβαίνει μετά από μια μακρά και επίπονη σεζόν του Σκορπιού: μπαίνουμε σαν φλεγόμενοι, έτοιμοι να να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο, όπως ακριβώς η μετάβαση από τον Ιχθύ στον Κριό. Αισθανόμαστε ότι απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Πού μπορούμε να κρατηθούμε ; Ίσως στο σχολείο ή στη δουλειά; Στη σχέση μας με την οικογένεια ή τους φίλους; Μπορούμε να φέρουμε τον Τοξότη , την ελαφρότητα, συγχώρεση και κίνηση προς τα εμπρός σε πολλούς τομείς της ζωής, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας.

αλήθεια ~ ηθική ~ σοφία ~ χαρά ~ αλλαγή ~ ορμή ~ επέκταση

Ο Δίας, ο κυβερνήτης του Τοξότη, γυρίζει σε ευθεία πορεία την εποχή του Τοξότη φέτος.

23 Νοεμβρίου:

Νέα Σελήνη στον Τοξότη + τελευταία ημέρα του Ανάδρομου Δία, ημέρα χρυσού αστεριού

30 Νοεμβρίου:

Τέταρτο Σελήνης στους Ιχθείς

7 Δεκεμβρίου:

Πανσέληνος στους Διδύμους + Ήλιος απέναντι από τον Ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ζέστη, επιθετικότητα. Η ψυχραιμία πρέπει είναι υψηλή σε κάθε αντίθεση με τον Άρη. Να είστε προσεκτικοί, να κινηθείτε αργά.

14 Δεκεμβρίου: Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας στους Ιχθείς. Πόνοι, εξάντληση, υπερένταση. Ο Ποσειδώνας καταβροχθίζει όλα τα συναισθήματα, όλη την αναταραχή, όλη την εσωτερική αγωνία. Κάντε ζεστά μπάνια και περάστε χρόνο στη μοναξιά.

16 Δεκεμβρίου:

Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο

20 Δεκεμβρίου:

Ο Δίας ξαναμπαίνει στον Κριό

21 Δεκεμβρίου:

Χειμερινό Ηλιοστάσιο / έναρξη της σεζόν του Αιγόκερω

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments