Focus

American Music Awards 2022: H μεγάλη νικήτρια ήταν η Τέιλορ Σουίφτ – Το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις

American Music Awards 2022: H μεγάλη νικήτρια ήταν η Τέιλορ Σουίφτ – Το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Esquire

American Music Awards 2022: Οι φανς υποστήρίζουν πως έβαλαν την beyonce στην κατηγορία R&B για να πάρει η Τέιλορ όλα τα βραβεία

Τα χθεσινά American Music Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες και τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας ήταν εκεί.

Η τελετή απονομής των βραβείων -για τους καλύτερους μουσικούς και τις ερμηνείες της χρονιάς- παρουσιάστηκε από τον ηθοποιό Wayne Brady. Στην κεντρική σκηνή, είδαμε μερικές από τις πιο αξέχαστες performances από τους Pink, Dove Cameron, Carrie Underwood, BebeRexha.

View this post on Instagram

A post shared by American Music Awards (@amas)

Τα looks των καλεσμένων στο κόκκινο χαλί ήταν εξίσου εντυπωσιακά. Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίστηκε με χρυσή ολόσωμη φόρμα Τhe Blonds και σάρωσε τα βραβεία. Με αυτή την χρυσαφένια λάμψη και το old Hollywood glam που χαρακτηρίζει τις περισσότερες από τις εμφανίσεις της έγινε η καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του θεσμού.

Eκτός από την διαχρονική κομψότητα της Taylor που ενθουσίασε τους απανταχού Swifties, υπήρχαν μερικές ακόμα statement εμφανίσεις. Όπως το συγκρότημα Maneskin με Gucci κοστούμια και ζαριέρες.Επίσης εκεί ήταν ως επίτιμος καλεσμένος και ο τραγουδιστής Lionel Richie, 17 φορές νικητής AMA, ήταν το πρόσωπο το οποίο τίμησαν οι διοργανωτές με το ειδικό βραβείο “Icon”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments