Ζώδια

Μίλα ελεύθερα για τα συναισθήματά σου 21-27/11

Μίλα ελεύθερα για τα συναισθήματά σου 21-27/11

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μη διστάσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου στο άτομο που αγαπάς.

Μη διστάσεις : Υπάρχει ενότητα στην κοινότητά σας; Αυτή την Τρίτη στις 22 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος μπαίνει στον πνευματικό Τοξότη, γιορτάζοντας τις διαφορές που τονίζουν τη δυναμική μας.

Το «οπουδήποτε εκτός από το σπίτι» είναι πάντα ο ιδανικός προορισμός για την εποχή του Τοξότη και με την εβδομαδιαία συμμετοχή Ερμή/Αφροδίτης στο πάρτι του, οι προσκλήσεις θα καταφτάνουν βροχή από παντού.

Μη διστάσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου στο άτομο που αγαπάς.

Η αυθεντικότητα είναι αφροδισιακό κάτω από αυτούς τους ουρανούς! Ωστόσο αν το αιφνιδιάσεις, μην περιμένεις άμεση απάντηση…γιατί μπορεί να χρειαστεί χρόνο για να «χωνέψει» τα λεγόμενά σου. Τα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνια σχέση, μπορούν να εμπλουτίσουν το δεσμό τους με πιπεράτες περιπέτειες στην κρεβατοκάμαρα.

Αν και αυτή η διέλευση είναι σύντομη, μια αλλαγή σκηνικού – όπως μια νύχτα σε ένα ξενοδοχείο ή ένα δείπνο κάτω απ’ τα αστέρια σ’ ένα καινούργιο εστιατόριο- μπορεί να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις. Μια άλλη προτροπή για να ξεπεράσεις τα σύνορα, έρχεται την Τετάρτη με τη μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Τοξότη.

Το ακόμα καλύτερο είναι, πως λίγο μετά την εμφάνιση ακριβείας της Ν. Σελήνης, ο κοσμικός Δίας- κυβερνήτης του Τοξότη – ξυπνά από την 4μηνη ανάδρομη πορεία του. Αυτό προσφέρει διπλάσιο κίνητρο για άμεσες αναζητήσεις. Μπορεί να δημιουργήσεις ακόμα και εικονικές συνδέσεις με άτομα από όλο τον κόσμο – και δεν υπάρχει καμία ένδειξη, σε τι μπορεί να εξελιχθούν.

Αυτή η φλογερή ενέργεια του Τοξότη, φέρνει μια έκρηξη πρωτοβουλίας για έναρξη καινοτόμων επιχειρήσεων. Οι επιχειρηματίες, αφιερώστε χρόνο για να ορίσετε κάποιες προθέσεις για τις αρχές του 2023. Ποια σημεία αναφοράς θα θέλατε να πετύχετε με την αντίστοιχη πανσέληνο στον Τοξότη στις 3 Ιουνίου 2023; Θεωρείστε την Τετάρτη σαν βάση για να προχωρήσετε σε κάτι καλύτερο.

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκαταστήσετε κάποιες σχέσεις; Με την μετάβαση του Δία στους Ιχθύες, το ζώδιο της συμπόνιας και της συγχώρεσης, μπορεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με έναν καλό σας φίλο και να συμφιλιωθείτε.

Με τον γαλαξιακό παγκοσμιοποιητή σε ανάδρομη πορεία από τις 28 Ιουλίου, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να μην πέσετε θύματα της απαισιοδοξίας και της κατήφειας. Αν πολεμάτε τους δαίμονες της άρνησης, της αποθάρρυνσης και της κατάθλιψης… η ελπίδα επανεμφανίζεται!

Μείνετε όμως στη διαδικασία επούλωσης. Ο τυχερός πλανήτης θα βυθιστεί στα βαθιά νερά των Ιχθύων μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments