Ελλάδα

Φωτιά σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο: Μήνυμα από το 112

Φωτιά σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο: Μήνυμα από το 112
Φωτιά μαίνεται από αργά το μεσημέρι της Τετάρτης σε επιχείρηση διαχείρισης αποβλήτων στον Ασπρόπυργο.

Φωτιά μαίνεται από αργά το μεσημέρι της Τετάρτης σε επιχείρηση διαχείρισης αποβλήτων στον Ασπρόπυργο. Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 15:30, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ μεταβαίνει ειδικό όχημα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Οι φλόγες καίνε κοντά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου και για τον σκοπό αυτό, οι πυρσοβέστες καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να οριοθετήσουν και να περιορίσουν τη φωτιά το συντομότερο δυνατό.

Γύρω στις 4 εστάλη και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να καταφύγουν άμεσα σε κλεστό χώρο, να κλείσουν τα παράθυρα και να μείνουν μακριά από υαλοπίνακες.

Μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο: Κλείστε πόρτες, μείνετε μακριά από παράθυρα

Το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και τους προτρέπει να κλείσουν πόρτες και παράθυρα για να μην υπάρξει εισροή των αερίων, αλλά και να απομακρυνθούν από υαλοπίνακες.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στον Ασπρόπυργο, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Κλείστε τα παράθυρα και μείνετε μακριά από υαλοπίνακες. Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση.

Οδηγίες αυτοπροστασίας / Protective action guidance:https://www.civilprotection.gr/en/all-guidelines#! ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments