Αθλητισμός

Ρονάλντο: Το ιστορικό ρεκόρ του στο Μουντιάλ του Κατάρ

Ρονάλντο: Το ιστορικό ρεκόρ του στο Μουντιάλ του Κατάρ

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Κόντρα στην Γκάνα, ο Ρονάλντο φαινόταν να ασκεί μια πλανητική βαρυτική έλξη στην μπάλα, με τους συμπαίκτες να τον αναζητούν με κάθε ευκαιρία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε το όνομά του στα βιβλία ρεκόρ καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα, με τη νίκη 3-2 της Πορτογαλίας επί της Γκάνας την Πέμπτη, στον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ

Η νίκη δεν ήταν η πιο πειστική για την Πορτογαλία και θα είναι μια ανακούφιση για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με τρεις βαθμούς και θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη τη Δευτέρα, όταν η Γκάνα θα παίξει με τη Νότια Κορέα.

Το πικρό τέλος της δεύτερης περιόδου του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριάρχησε στην προετοιμασία του αγώνα με τον ίδιο τρόπο που ο φορ φαίνεται να κυριαρχεί στον τρόπο που παίζει η Πορτογαλία.

Κόντρα στην Γκάνα, ο Ρονάλντο φαινόταν να ασκεί μια πλανητική βαρυτική έλξη στην μπάλα, με τους συμπαίκτες να τον αναζητούν με κάθε ευκαιρία.

Όλα περιστράφηκαν γύρω από τον Ρονάλντο, ο οποίος κρυβόταν απειλητικά στην άκρη , με σχεδόν όλες τις επιθετικές κινήσεις της ομάδας του να καταλήγουν στα πόδια του.

Για τη Γκάνα, τη νεότερη ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι φιλοδοξίες της σπάνια ξεπερνούσαν τα μισά του δρόμου, καθώς η ομάδα με τη χαμηλότερη κατάταξη στο τουρνουά έμελλε να κρατά σχεδόν όλους πίσω από την μπάλα ανά πάσα στιγμή στο πρώτο ημίχρονο.

Με την εκτέλεση του πέναλτι, όλη η ομάδα της Πορτογαλίας έτρεξε στη γραμμή επάνω στον Ρονάλντο, ο οποίος ξεπέρασε τους Πελέ, Ούβε Σίλερ και Μίροσλαβ Κλόζε ως ο μόνος άνδρας παίκτης που βρήκε δίχτυα σε πέντε διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments