Αθλητισμός

Κατάρ – Σενεγάλη 1-3: “Καθάρισε” τους βελτιωμένους οικοδεσπότες για το πρώτο τρίποντο

Κατάρ – Σενεγάλη 1-3: “Καθάρισε” τους βελτιωμένους οικοδεσπότες για το πρώτο τρίποντο

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Το πρώτο της τρίποντο πανηγύρισε η Σενεγάλη για την 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρώτο της τρίποντο πανηγύρισε η Σενεγάλη για την 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα λιοντάρια του Αλιού Σισέ επικράτησαν 3-1 του Κατάρ, με τους διοργανωτές να παρουσιάζονται βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά έμειναν στους μηδέν βαθμούς.

Στο 41′ ο Ντιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 48′ ο Ντιεντιού έκανε δύο τα τέρματα των Σενεγαλέζων. Στο 78′ ο Μουντάρι μείωσε για το Κατάρ, με τον Ντιένγκ στο 84′ να ανεβάζει ξανά τον δείκτη του σκορ.

Την τελευταία αγωνιστική η Σενεγάλη αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ (29/11, 17:00) και το Κατάρ την Ολλανδία (29/11, 17:00). Οι διοργανωτές μόνο μαθηματικά δεν έχουν αποκλειστεί.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η Σενεγάλη πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μόλις στο 4ο λεπτό απείλησε με τον Ισμαϊλά Σαρ. Την ίδια ώρα προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν λάθη στην άμυνα του Κατάρ. Οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνοι.

Στο 35′ ωστόσο διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Αφίφ από τον Σαρ, με τον Λαόθ να μην θεωρεί πως υπάρχει κάποια παράβαση. Η Σενεγάλη μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα στο 41ο λεπτό. Ο Κούκι δεν κατάφερε να διώξει ένα γέμισμα στην περιοχή. Για την ακρίβεια γλίστρησε και έστρωσε την μπάλα στον Ντιά μέσα στην περιοχή, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Σενεγάλη ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος σκοράροντας δεύτερη φορά. Στο 46ο λεπτό ο Γιάκομπς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ντιεντιού πήδηξε στο πρώτο δοκάρι, πήρε κεφαλιά και έκανε το 2-0.

Από εκεί και πέρα το Κατάρ ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 63′ ο Αλμοέζ Άλι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Μεντί να απομακρύνει σε κόρνερ. Αυτή ήταν η πρώτη τελική των Καταριανών εντός εστίας. Λίγα λεπτά αργότερα το Κατάρ έφτασε κοντά στο πρώτο του γκολ. Ο Μοχαμάντ έκανε την προβολή μετά από γέμισμα στην περιοχή και ο Μεντί έδιωξε με δυσκολία.

Το Κατάρ συνέχιζε να έχει το πάνω χέρι, με τη Σενεγάλη να έχει οπισθοχωρήσει στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, οι οικοδεσπότες μείωσαν στο σκορ. Ο Μοχάμαντ μετά από ωραίο κατέβασμα, έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, ο Μουντάρι πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και έκανε το 2-1 στο 78ο λεπτό.

Η Σενεγάλη μόλις βρέθηκε σε κίνδυνο “καθάρισε” το παιχνίδι. Στο 84′ έπειτα από ένα γέμισμα από τα δεξιά, ο Μπαμπά Ντιένγκ στην περιοχή πλάσαρε τον Μπαρσάμ κάνοντας το 3-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Κατάρ: Μπαρσάμ, Μιγκέλ (83′ Μπαγιάτι), Μοχάμεντ, Κούκι, Χασάν, Αχμέντ (83′ Σαλμάν), Μπουντιάφ (69′ Χατίμ), Αλ Χαϊντός (74′ Μουντάρι), Μαντιμπό, Αλί, Αφίφ

Σενεγάλη: Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Γιάκομπς (77′ Σισέ), Ντιαλό, Γκέιγ, Μεντί (78′ Σαρ), Ντιατά (64′ Σις), Ντιεντιού (74′ Ντιένγκ), Σαρ (74′ Εντιαγέ), Ντιά

Πηγή: sport24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments