Αθλητισμός

4+1 μεταγραφές για την ΑΕΚ – Αλλάζει την 11αδα ο Αλμέιδα – Κάνει την διαφορά ο Φερνάντες

4+1 μεταγραφές για την ΑΕΚ – Αλλάζει την 11αδα ο Αλμέιδα – Κάνει την διαφορά ο Φερνάντες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η ειδοποιός διαφορά της Ένωσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αφορά την ενίσχυση που μπορεί να έχει σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν.

Η ειδοποιός διαφορά της Ένωσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αφορά την ενίσχυση που μπορεί να έχει σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Σταύρος Καζαντζόγλου ανοίγει από τώρα τη μεταγραφική περίοδο και βλέπει τα μεγάλα συν που έχει η ΑΕΚ σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Βιώνουμε την απεγνωσμένη προσπάθεια να επανέλθει ο Κλάτενμπεργκ και να τεθεί υπό τον έλεγχο του η επαγγελματική διαιτησία, για να ζήσουμε ξανά τις ομορφιές των προηγούμενων ετών. Είναι φανερό, πως αυτό δεν πρόκειται να τους περάσει. Θα σταλούν και άλλες επιστολές… καταπέλτης, θα υπάρξουν κι άλλες πολλές παρόμοιες καταστάσεις. Στο τέλος της ημέρας όμως, όλα αυτά είναι λεονταρισμοί, οι οποίοι δεν οδηγούν σε καμία ουσιαστική εξέλιξη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, όλες οι ομάδες που θα είναι στο παιχνίδι του πρωταθλητισμού ως το φινάλε βρίσκονται σε περίοδο μίνι χειμερινής προετοιμασίας. Αλλες επέλεξαν τα μεσογειακά κλίματα, η ΑΕΚ πήγε στην βροχή και στις σκληρές συνθήκες της Ολλανδίας. Είναι σαφές, ότι ο Αλμέιδα έκανε την επιλογή, γιατί θέλει οι παίκτες του να προσαρμοστούν στις καιρικές συνθήκες που είναι πιθανό να συναντήσουν και στα παιχνίδια τους εντός συνόρων από εδώ και πέρα, ειδικά τώρα που μπαίνουμε στο χειμώνα και τα πράγματα θα είναι ζόρικα για όλους.

Η διαφορά με τον Φερνάντες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments