Αθλητισμός

“O επόμενος μετά τον Ροντινέι – Λατίνος σε μεγάλη ομάδα – Ανατροπή με ξένο άσο στον ΠΑΟΚ”

“O επόμενος μετά τον Ροντινέι – Λατίνος σε μεγάλη ομάδα – Ανατροπή με ξένο άσο στον ΠΑΟΚ”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου/ Eurokinissi

Ο Γιοβάνοβιτς που "βομβαρδίζεται" από προτάσεις για παίκτες, πώς "γύρισε" το χαρτί στη σχέση Λουτσέσκου-Φελίπε Σοάρες, τα σενάρια για Μαρσέλο. Χαμός στις Φήμες!

Ο Γιοβάνοβιτς που “βομβαρδίζεται” από προτάσεις για παίκτες, πώς “γύρισε” το χαρτί στη σχέση Λουτσέσκου-Φελίπε Σοάρες, τα σενάρια για Μαρσέλο. Χαμός στις Φήμες!

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

*Αποκαλύψεις από τον Ράζβαν Λουτσέσκου για τον Φελίπε Σοάρες. Ήταν κοινό μυστικό πως οι δυο τους δεν “κολλούσαν” και δεν είχαν για πολλούς μήνες χημεία, γεγονός που έφερε και τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του Πορτογάλου. Ωστόσο, όλα έχουν αλλάξει πλέον μεταξύ τους μετά από ένα ραντεβού, ένα τραπέζι που είχαν, στο οποίο… πατήθηκε το κουμπί κι έκαναν restart στη σχέση τους. Κάτι βέβαια που ωφέλησε φυσικά και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, με τον Σοάρες να μπαίνει στην “εξίσωση” και να προσφέρει βοήθειες στα τελευταία παιχνίδια. (SDNA).

*Σε επίπεδα «limit up» κινείται η δημοτικότητα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Κύπρο. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει γράψει χρυσές σελίδες ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ κι έκτοτε, αποτελεί ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο για τους «κουμπάρους» και την κυπριακή πιάτσα των agents που επί τη ευκαιρία της επίσκεψής του στο νησί τον «βομβαρδίζει» με προτάσεις για παίκτες. (SDNA)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments