Πολιτική

Οικονόμου: Από άνοιξη και μετά οι εκλογικές διαδικασίες – Νέο μήνυμα στις τράπεζες

Οικονόμου: Από άνοιξη και μετά οι εκλογικές διαδικασίες – Νέο μήνυμα στις τράπεζες
Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, «όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας»

Από την άνοιξη και μετά κανείς μπορεί να περιμένει τις εκλογικές διαδικασίες, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Διευκρίνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν «όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας».

Για τις τράπεζες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να συνεισφέρουν σημαντικά ώστε να μη δημιουργηθεί νέα γενικά κόκκινων δανείων, στη συνέχεια ανάλογου μηνύματος από τον Χρήστο Σταϊκούρα.

Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, «όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας». «Έχουμε το γεγονός ότι θα γίνει μια εκλογική αναμέτρηση που δε θα βγάλει κυβέρνηση εξαιτίας της μεθόδευσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη νάρκη της απλής αναλογικής. Από την άνοιξη και μετά μπορεί κανείς να περιμένει τις εκλογικές διαδικασίες. Η ΝΔ έχει πει καθαρά ότι θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου για αυτοδυναμία ώστε να λαμβάνονται γρήγορα και ουσιαστικά αποφάσεις» είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments