Lifestyle

Λαρίσα Ρικέλμε: Φωτογραφήθηκε ξανά με το κινητό ανάμεσα στα στήθη της για να θυμηθεί ο κόσμος

Λαρίσα Ρικέλμε: Φωτογραφήθηκε ξανά με το κινητό ανάμεσα στα στήθη της για να θυμηθεί ο κόσμος

Πηγή Φωτογραφίας: Metro Ecuador

Λαρίσα Ρικέλμε: Το μοντέλο έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη με τη σέξι παρουσία της στις εξέδρες, στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής

Η Λαρίσα Ρικέλμε είναι μοντέλο από την Παραγουάη έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη για τα κάλλη της και για την σχέση της με το ποδόσφαιρο.

Το 2010 έβαλε τα ρούχα της σε μια βαλίτσα και ταξίδεψε από την Παραγουάη στη Νότια Αφρική για να δει από κοντά την εθνική ομάδα της χώρας της στο Μουντιάλ.

View this post on Instagram

A post shared by Lari Riquelme (@larissariquelme)

Η Ρικέλμε έκανε… παγκόσμιο ντεμπούτο στο παιχνίδι της Παραγουάης με τη Σλοβακία. Πανηγύρισε το γκολ της ομάδας της χώρας της έχοντας ένα κινητό μάρκας Nokia ανάμεσα στα στήθη της ενώ φορούσε μπλούζα της Παραγουάης.

Σε άλλο παιχνίδι της Παραγουάης είχε γράψει στο στήθος της την λέξη “Axe” για να διαφημίσει το γνωστό αποσμητικό. Αυτό ήταν η καριέρα της απογειώθηκε και το όνομα της βρέθηκε στις κορυφαίες αναζητήσεις στο ίντερνετ σε ότι αφορούσε το Μουντιάλ.Η Λαρίσα Ρικέλμε δεν σταμάτησε να κάνει διαφημίσεις, να εμφανίζεται σε εκπομπές στην τηλεόραση και να κερδίζει χρήματα από την πληθωρική της παρουσία.

Αντίθετα τα … πέταξε όλα για λογαριασμό του Playboy. Από το “παρθενικό” της Μουντιάλ πέρασαν 12 χρόνια αλλά η Λαρίσα Ρικέλμε είναι ακόμη για πολλους το “κορίτσι του Παγκοσμίου Κυπέλλου”.

Έτσι με αφορμή την έναρξη του τουρνουά του Κατάρ φωτογραφήθηκε ξανά με το κινητό ανάμεσα στα στήθη της για να θυμηθεί ο κόσμος τις αξέχαστες στιγμές του 2010 και όποιος δεν ήξερε να μάθει ποια είναι η Λαρίσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments