Lifestyle

«Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη…»: Αποκάλυψη βόμβα από την Τζούλια Αλεξανδράτου

«Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη…»: Αποκάλυψη βόμβα από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τι εξομολογήθηκε για τον πατέρα και τον γάμο τους

H Τζούλια Αλεξανδράτου παραχώρησε πριν λίγο καιρό την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος. Το πασίγνωστο μοντέλο αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι έχει δεσμό εδώ και έναν χρόνο! Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο γιατρός για την εγκυμοσύνη της.

Πώς αισθάνεστε που θα γίνετε μανούλα; Η μητρότητα ήταν μία επιλογή που ήρθε συνειδητά στη ζωή σας;

Η αλήθεια είναι ότι είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν γύρω στα 20 μου χρόνια με ένα σύντροφο που είχα σχέση τότε, η δεύτερη με τον πρώην σύζυγο μου και η τρίτη τώρα. Ήταν δίκη μου επιλογή να μη συνεχίσω τη κύηση, λόγω του ότι δεν ένιωθα έτοιμη για ένα παιδί ώστε να προχωρήσω την εγκυμοσύνη. Γενικά ‘πιάνω’ εύκολα. Είμαι συνηθισμένη δηλαδή. Αυτή τη φορά ήταν κάτι που και έτοιμη ένιωθα και το ήθελα πολύ χρονικά, αλλά το άφησα στον Θεό το ποτέ θα συμβεί χρονικά, δε ‘προσπαθούσα’ δηλαδή για παιδί. ‘Trust Gods timing He knows’. Αλλάζει όλη σου η ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Hunt (@juliahunt0000)

Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του! Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα. I have no emotions. Νομίζω είναι το αγγλικό γενετικό που έχω πάρει. Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το ‘μητρικό ένστικτο’, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία. Ούτε είμαι συναισθηματική σαν άνθρωπος γενικά. Οπότε τα βλέπω λίγο πιο ψυχρά και λογικά όλα. Λειτουργούν όλα λίγο σαν ‘bussines’ στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι είμαι στη τέλεια ηλικία για έναν τέτοιο ερχομό. Νωρίτερα δεν νομίζω να αισθανόμουν το ίδιο έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Πώς ανακαλύψατε ότι περιμένετε μωράκι; Ποια ήταν τα πρώτα σας συναισθήματα;

Επειδή ξέρω ακριβώς πoια είναι τα συμπτώματα, τα έχω ξαναπεράσει, είχα αφόρητες ζαλάδες και εμετούς το κατάλαβα αμέσως και έκανα απ’ ευθείας εξέταση αίματος (Β-χοριακή) που σου δείχνει 100% αν είσαι έγκυος. Αρχικά δεν είχα κανένα συναίσθημα και είπα από μέσα μου ‘Άλλη μια εμπειρία που θα ζήσω και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, γιατί έχω τις βάσεις για κάτι τέτοιο και τη σωστή ηλικία’.

Έχετε εύκολη ή δύσκολη εγκυμοσύνη; Ποια συμπτώματα σας ταλαιπωρούν;

Έχω αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη, διότι με ταλαιπωρούν οι ναυτίες! Σκέψου είναι σα να σε βαράνε μόνιμα δέκα μαύροι στο κεφάλι χωρίς σταματημό και φυσικά να ξερνάς καθημερινά. (Γέλια). Είναι δύσκολα και βασανιστικά όλα αυτά. Δε μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα, είμαι μόνιμα σε ένα κρεβάτι.

Με τον πατέρα του μωρού είστε μαζί; Θα σας δούμε σύντομα νυφούλα;

Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δεν θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητά μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δεν θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments