Focus

Kim Basinger: Η γυναίκα που άλλαξε τους κινηματογραφικούς κανόνες του παιχνιδιού με μία και μόνο εμφάνιση

Kim Basinger: Η γυναίκα που άλλαξε τους κινηματογραφικούς κανόνες του παιχνιδιού με μία και μόνο εμφάνιση

Πηγή Φωτογραφίας: memoiresdeguerre.com

Εκείνη που όρισε το σύγχρονο sexyness θα είναι για πάντα μία Woman We Love.

Πολύ πριν τη Scarlett Johansson, αλλά και πριν ακόμα την Sharon Stone, υπήρχε η Kim Basinger. Η γυναίκα, δηλαδή, που άλλαξε όλους τους κινηματογραφικούς κανόνες του παιχνιδιού με μία και μόνο εμφάνιση: Η southern belle με το κολασμένο κορμί και τα μοναδικά χαρακτηριστικά έκανε σμπαράλια κάθε σεμνοτυφία πρωταγωνιστώντας στις 9 1⁄2 εβδομάδες του Adrian Lyne δίπλα στον Mickey Rourke. Ένας μύθος που την ακολουθεί μέχρι σήμερα γεννήθηκε το 1986. Το sexyness αποκτούσε τότε ένα επικίνδυνο, τολμηρό, πολύ πραγματικό πρόσωπο.

View this post on Instagram

A post shared by Beautés du cinéma. (@beauties_of_the_screen)

Η Basinger έγινε πρώτα γνωστή στο κοινό ως Bond Girl του Never Say Never Again (1983), απογειώθηκε με τις 9 1⁄2 εβδομάδες, ήταν το αντικείμενο του πόθου για την πρώτη ταινία Batman δια χειρός Tim Burton, χρειάστηκε όμως μεγάλη προσπάθεια για να αποδείξη ότι δεν είναι απλά για φλογερά όμορφη γυναίκα.

Ακούγεται σαν ψέμα, η southern belle που αναστάτωνε τον αντρικό -και όχι μόνο- πληθυσμό στα 80s γίνεται σήμερα 69 χρονών (γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1953, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ).

Δεν απασχολεί πια τα tabloids, κάτι που φαίνεται να κάνει η πανέμορφη κόρη της από τον γάμο της με τον Alec Baldwin, Ireland Baldwin.

View this post on Instagram

A post shared by @videointeriors

Άλλωστε, όπως λένε, συνήθως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Φυσικά, η τελευταία πρέπει να αποδείξει ότι εκτός από τα αφοπλιστικά looks (σ.σ: μοιάζουν πάρα πολύ) διαθέτει και το ταλέντο της μητέρας της.

Τέτοιες μέρες, πριν αρκετά χρόνια, στα τέλη του ’87, το αμερικανικό Esquire παρουσίαζε ένα ημερολόγιο όπου η Kim ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.Γιατί, άλλωστε, δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η χρονιά από ότι με την Basinger να κοιτά με νόημα τον φακό. Ακριβώς, δηλαδή, όπως κάνει στο παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα.

View this post on Instagram

A post shared by Eugene Ransom (@ransom_e)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments