Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλυπτική – «Έλεγα πεθαίνω, δεν αντέχω»

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλυπτική – «Έλεγα πεθαίνω, δεν αντέχω»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αθηνά Οικονομάκου: «Είναι εφιάλτης. Ήταν ο λόγος και η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία»

Για τη θεατρική παράσταση, στην οποία συμμετέχει, αλλά και τον λόγο που τα τελευταία χρόνια απείχε από τον χώρο του θεάτρου, μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», όπου και αποκάλυψε ότι:

«Είχα πάθει φοβία ότι θα πάθω κρίση πανικού. Θεωρούσα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου ότι κάτι μπορεί να μου συμβεί. Πώς άντεξα απορώ. Έλεγα στους συνεργάτες μου ‘”α πεθάνω, δεν είμαι καλά’” και γελούσαν. Στην σκηνή δε φαινόταν αυτό, ήταν εσωτερικό, ήμουν με κρύο ιδρώτα.

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Είναι εφιάλτης. Ήταν ο λόγος και η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητά μου, ήταν η ώρα να πάω σε ειδικό. Δεν είχα ιδέα πώς να το διαχειριστώ. Έφτασα στο σημείο να πω “δεν την παλεύω άλλο”. Δεν είχε λογική αυτό, δεν μπορούσα να εξηγήσω τι νιώθω».

Για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Ισορροπήσαμε, είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Φίλιππο. Βλέπω όλο και πιο ξεκάθαρα πόσο διαφορετικοί είμαστε και είμαστε καλά με αυτό. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, στηριζόμαστε, υποχωρούμε.

Είναι η διάθεση και όταν αυτή είναι μεγάλη, πάει καλά. Το παλεύουμε και οι δύο πολλοί. Οι κρίσεις μάς ένωσαν και μας έδεσαν ακόμη περισσότερο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments