Lifestyle

Ιωάννα Σιαμπάνη: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο νεογέννητος γιος της

Ιωάννα Σιαμπάνη: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο νεογέννητος γιος της

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ιωάννα Σιαμπάνη: «Σας ευχαριστώ μανούλες»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έγινε μητέρα πριν από δύο περίπου μήνες, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ήρθε αντιμέτωπη με μία μικρή περιπέτεια, αφού ο γιος της νόσησε με κορονοϊό.Η ίδια η Ιωάννα έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως ο μόλις 2 μηνών γιος της βρέθηκε θετικός στον Covid, με αποτέλεσμα να βρεθούν ξανά στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks καθησύχασε τους ακολούθους της, γράφοντας πως όλα είναι καλά με την υγεία του γιού της. «Πέρασε κόβιντ ο μικρούλης μας, για αυτό απείχα όλες αυτές τις ημέρες από τα social. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε και είναι όλα καλά. Σας ευχαριστώ μανούλες» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο