Lifestyle

Μαριέττα Χρουσαλά: «Λείπω αρκετά χρόνια από την τηλεόραση, θα δείξει αν επιστρέψω»

Μαριέττα Χρουσαλά: «Λείπω αρκετά χρόνια από την τηλεόραση, θα δείξει αν επιστρέψω»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η Μαριέττα Χρουσαλά μιλά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Μαριέττα Χρουσαλά παρουσίασε τα φετινά MadWalk και ο σύζυγός της δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την βραδιά. Η παρουσιάστρια έλαμπε μέσα στις εντυπωσιακές δημιουργίες που επέλεξε να φορέσει και μαγνήτισε τα βλέμματα όσων έδωσαν το «παρών». Ωστόσο, ο μεγαλύτερος θαυμαστής της δεν ήταν άλλος από τον Λέοντα Πατίτσα.

Ο σύζυγος της παρουσιάστριας απαθανάτισε τη Μαριέττα επί σκηνής και μοιράστηκε το στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο εν λόγω στιγμιότυπο η Μαριέττα Χρουσαλά φορούσε μια εκθαμβωτική τουαλέτα ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. «Η πανέμορφη σύζυγός μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια έλαμπε πραγματικά και το κοινό έδειχνε να απολαμβάνει στο μέγιστο τη βραδιά που ένωσε για ακόμα μια φορά τη μουσική με τη μόδα.

Παράλληλα, η Μαριέττα Χρουσαλά πραγματοποίησε ένα live act με τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Στο act αυτό επέλεξε μια silver δημιουργία και έκανε πασαρέλα στο catwalk του MadWalk. O Λέων Πατίτσας θέλησε να καταγράψει και αυτήν τη στιγμή της συζύγου και μητέρας των παιδιών του.

Οι δύο τραγουδιστές την υποδέχτηκαν στη σκηνή κι εκείνη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Η παρουσιάστρια άλλωστε έχει μεγάλη εξοικείωση με την πασαρέλα καθώς έχει περπατήσει σε πολλές κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο μόντελινγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments