Αθλητισμός

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ρίχνονται στη φάση των «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ρίχνονται στη φάση των «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το Novibet Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται την Πέμπτη (15/12) με τρεις αναμετρήσεις, με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ να στοχεύουν στο πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Το παιχνίδι που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της φάσης των 16 του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας είναι το Παναθηναϊκός – Βόλος στις 17:30 (CosmoteSport1) για να ακολουθήσει στις 19:30 η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο (CosmoteSport2), ενώ στη συνέχεια στις 21:30 η ΑΕΚ κοντράρεται εκτός έδρας με την Κηφισιά (CosmoteSport 1)

Παναθηναϊκός – Βόλος

Ο Παναθηναϊκός θέλει να το πιάσει από εκεί που το άφησε πριν τη διακοπή, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας υποδεχόμενος στη Λεωφόρο τον Βόλο, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά του στον πρώτο γύρο της Super League.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και μπήκε στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κάτι που έγινε και με τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ αντιθέτως εκτός έμεινε ο Αχιλλέας Πούγγουρας λόγω γαστρεντερίτιδας. Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Σιδεράς, Κυριόπουλος, Σαβιέρ.

Δύο απουσίες μετράει ο Κώστας Μπράτσος στον Βόλο καθώς εκτός από τον Τσοκάνη, εκτός από την αναμέτρηση της Λεωφόρου έμεινε και ο Λούνα. Η αποστολή του Βόλου είναι εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Βίκτορ, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ να έχει δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες του στο διάστημα της μίνι χειμερινής προετοιμασίας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε γνωρίσει την ήττα με 2-0 στο Γ. Καραϊσκάκης.

Στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ δεν έχει στη διάθεσή του τους Μουντιαλικούς Ίνμπομ Χουάνγκ, Ουί Τζο, Παπέ Σισέ και Κούντε. Επίσης off τέθηκαν και οι Μπόουλερ, Μπουχαλάκης και Λάιντνερ. Στην αποστολή είναι οι Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Βρουσάι.

Για τον Ατρόμητο ο Κρις Κόλμαν δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Έρλινγκμαρκ και τους τραυματίες Σουάρεθ και Κιβρακίδη. Στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου μπήκαν οι Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Κούεν, Γκονθάλεθ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Κηφισιά – ΑΕΚ

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με την Κηφισιά στη Ριζούπολη για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εξαιρετικό πρόσωπο που παρουσίασαν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με τον Ματίας Αλμέιδα να αφήνει τη δική του σφραγίδα στο παιχνίδι της Ένωσης. Απέναντί τους η πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, Κηφισιά.

Στην Κηφισιά ο Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πρίτσα και Νοικοκυράκη. Στην αποστολή της ομάδας των Βορείων Προαστείων μπήκαν οι Αναγνωστόπουλος, Αγριμάκης, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Παυλάκης, Παναγιώτου, Να, Ποζατζίδης, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Σπίνος, Σμπώκος, Παπασάββας, Γκίνη, Ταλάλ, Πέιος, Τετέι, Κουϊρουκίδης, Ιατρούδης, Καλλέργης.

Αρκετές οι απουσίες για τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, κάτι που τον ανάγκασε να συμπεριλάβει και διάφορους παίκτες από τη δεύτερη ομάδα στην αποστολή. Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν οι Ελίασον, Τσούμπερ, Άμπραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Τζαβέλλας και Μοχαμάντι, ο Βίντα λείπει με την Εθνική Κροατίας στο Μουντιάλ, ενώ ο Πάολο Φερνάντες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής πριν την 1η Ιανουαρίου. Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Κοσίδης, Χριστόπουλος Ε., Σκόνδρας.

Πηγή: gazzeta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments