Αθλητισμός

Επένδυση ΠΑΟ σε νεαρούς Έλληνες – Το σούπερ ταλέντο που ξεχώρισε ο Ιβάν – “Αρπαγή” από ΠΑΟΚ!

Επένδυση ΠΑΟ σε νεαρούς Έλληνες – Το σούπερ ταλέντο που ξεχώρισε ο Ιβάν – “Αρπαγή” από ΠΑΟΚ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η σύνδεση με τον Κωνσταντέλια και η εμπιστοσύνη από τον Γιοβάνοβιτς.

Η σύνδεση με τον Κωνσταντέλια και η εμπιστοσύνη από τον Γιοβάνοβιτς. Οι Πράσινοι δίνουν μάχη για να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο παράλληλα “χτίζουν” και το μέλλον τους, στηρίζοντας παιδιά που ξεχωρίζουν στις μικρότερες ηλικίες.

Ο Παναθηναϊκός φεύγοντας από την Κύπρο για τη μίνι προετοιμασία του, είχε μόνο με κέρδη να πάρει μαζί του πίσω στην Αθήνα. Μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονταν και δύο νεαροί παίκτες του Τριφυλλιού, που πήραν τις ευκαιρίες τους από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κέρδισαν πόντους και εντυπώσεις. Ο λόγος για τους Γιώργο Κυριόπουλο και Τάσο Συμεωνίδη, με τον πρώτο μάλιστα να κάνει και το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Ο Κυριόπουλος είναι εξτρέμ και ο Συμεωνίδης χαφ. Αυτά τα παιδιά μαζί με άλλα που έρχονται (σ.σ. Μπιλάλ, Ρομάνο κι όχι μόνο), έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Μοναδική προϋπόθεση; Να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά. Τόσο ο Συμεωνίδης όσο και ο Κυριόπουλους είναι μέλη της Κ-19 του Τριφυλλιού. Ο πρώτος (σ.σ. Συμεωνίδης) ντύθηκε στα πράσινα το καλοκαίρι του 2021 προερχόμενος από την Κ-17 του ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος (σ.σ. Κυριόπουλος) αποτελεί “καθαρό” προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΕ επένδυσε απτά πάνω στον Γιώργο Κυριόπουλο, όταν τον Οκτώβριο του 2022 τον κάλεσε για να υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με το Τριφύλλι. Στα αξιοσημείωτα όσον αφορά την εκπροσώπησή του, συμπεριλαμβάνεται το ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, που επίσης συνιστά ένα σπουδαίο ταλέντο (σ.σ. ένα από τα μεγαλύτερα του ελληνικού ποδοσφαίρου για την ακρίβεια σήμερα).

Πηγή: sportdog.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments