Αθλητισμός

Η επιστροφή της Super League

Η επιστροφή της Super League
Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινά και πάλι την Τετάρτη(21/12) με πέντε αναμετρήσεις μετά την διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινά και πάλι την Τετάρτη(21/12) με πέντε αναμετρήσεις μετά την διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το κορυφαίο Μουντιάλ όλων των εποχών ολοκληρώθηκε με τον θρίαμβο της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι και το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει στη δράση με την έναρξη του δευτέρου γύρου της Super League.

Η 14η αγωνιστική ξεκινά την Τετάρτη(21/12) με πέντε παιχνίδια.

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Άρη, με τους γηπεδούχους να ”καίγονται” για βαθμούς παραμονής και τους φιλοξενούμενους για ”τρίποντο” που θα τους ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Έπειτα, η ΑΕΚ φιλοξενεί την Λαμία με στόχο φυσικά μόνο την νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό και επιθυμεί να διατηρήσει ανέπαφο το σερί του.

Στη Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τον Βόλο ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να… αποδράσει από τα Γιάννενα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

15:00 Λεβαδειακός – Άρης 17:00 ΑΕΚ – Λαμία 17:00 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 21:30: Ιωνικός – Παναθηναϊκός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments