Lifestyle

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ποια είναι η γυναίκα με την οποία φημολογείται ότι έχει εξωσυζυγική σχέση

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ποια είναι η γυναίκα με την οποία φημολογείται ότι έχει εξωσυζυγική σχέση

Πηγή Φωτογραφίας: Town & Country Magazine

""Αυτή η εξωσυζυγική σχέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι κοινό μυστικό" - Οι φήμες και τα βασιλικά καρφώματα που ανάβουν φωτιές

Τροφή για σχόλια για επανέλθουν στο προσκήνιο τα σενάρια για τη φημολογούμενη ερωμένη του, έδωσε η σόλο εμφάνιση του 40χρονου πρίγκιπα της Ουαλλίας, Γουίλιαμ, στον γάμο της πρώην του, Ρόουζ Φάρκουαρ.

View this post on Instagram

A post shared by Yelena | Costura Fácil 🧵🇨🇴 (@costurilena)

Αν η Φάρκουαρ, που το περασμένο σαββατοκύριακο παντρεύτηκε με τον Τζορτζ Γκέμελ στη Σκωτία, είναι η επίσημη πρώην του μελλοντικού βασιλιά, καθώς ήταν παιδική φίλη του με την οποία αργότερα έκανε σχέση, τότε ποια είναι η ερωμένη που είχε πρόσφατα ο πρίγκιπας; Στο βιβλίο “The Making of a Royal Romance”, που κυκλοφόρησε το 2011 πάντως, η σχέση με τη Φάρκουαρ περιγραφόταν ως ένα “αθώο, τρυφερό ειδύλλιο”.

Μια τέτοια περιγραφή δεν μπορεί επουδενί να ταιριάξει στη σχέση του πρίγκιπα με τη Ρόουζ Χάνμπερι, νυν μακρησία του Χολμεντελέι.

Η είδηση δεν είναι καινούργια. Αν και περισσότερο πρόκειται για φήμη που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019. Η Κέιτ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις. Στο παλάτι όμως έσκασε σαν βόμβα η πληροφορία ότι ο Γουίλιαμ είχε συνάψει ερωτική σχέση με την 38χρονη σήμερα Ρόουζ Χάνμπερι. Ήταν μια αποκάλυψη του περιοδικού InTouch που είχε διαψευστεί.

Μετά την αποκάλυψη ωστόσο, οι φιλίες μεταξύ των πρώην κολλητών Γουίλιαμ και Ντέιβιντ, Κόμης του Χολμεντελέι και Κέιτ Μιντλετον και Ρόουζ Χάνμπερι, χάλασαν για πάντα.

Η φήμη επανήλθε όταν σε λογαριασμό γνωστό για τις αναρτήσεις με κουτσομπολιά για τις ζωές διασήμων, γράφτηκε ότι “”αυτή η εξωσυζυγική σχέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι κοινό μυστικό στο Λονδίνο και είναι θέμα προς συζήτηση σε κάθε ειδησεογραφικό πρακτορείο. Σε ένα πρόσφατο media πάρτι, μάθαμε ότι ο αληθινός λόγος πίσω από την απιστία είναι η προτίμηση του πρίγκιπα για ειδικά σεξουαλικά παιχνίδια”.

Η τρίτη φορά που διακινήθηκε αυτή τη πληροφορία-βόμβα ήταν όταν η δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Κάθριν Γούιλαν, έγραψε στο Twitter ότι “το παλάτι προκειμένου να καλύψει την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Ρόουζ Χάνμπερι, έστρεψε τον Τύπο ενάντια στη Μέγκαν Μάρκλ και την έριξε στους “λύκους”, ώστε να καλύψει το σκάνδαλο και να προστατέψει την Κέιτ”.

Το Twitter κατέβασε τον λογαριασμό της δημοσιογράφου και ο σάλος που ξεσηκώθηκε έστρεψε ξανά τα βλέμματα στην παράνομη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments