Trash

Δεν το πίστευε η Ελευθερία Ελευθερία με την δήλωση Καραγκούνια ότι την θέλει ερωτικά

Δεν το πίστευε η Ελευθερία Ελευθερία με την δήλωση Καραγκούνια ότι την θέλει ερωτικά

Πηγή Φωτογραφίας: Listal

«Μεταξύ μας, που…;»

Στο αεροδρόμιο συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου η ρεπόρτερ του Mega Καλημέρα, Βασιλική Μπασιούρη και τη συζήτηση μονοπώλησε το Survivor All Star.

View this post on Instagram

A post shared by EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle)

Η τραγουδίστρια μπορεί να αποκάλυψε ότι υπήρχαν συζητήσεις για να συμμετάσχει στον νέο κύκλο, αλλά δεν γνωστοποίησε αν θα συμμετάσχει ή όχι.

«Υπήρχε κρούση για το Survivor, έγιναν συναντήσεις. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι για όλους. Θα πρέπει να έχεις μεγάλη δύναμη ψυχής για να το κάνεις. Είναι πολύ μεγάλη απόφαση», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ερωτηθείσα για τις αμοιβές και το γεγονός ότι ορισμένοι δεν δέχονται τι πλαφόν που έχει θέσει η παραγωγή, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Ο καθένας αξιολογεί τον εαυτό του και διαπραγματεύεται τα χρήματα. Αν κάποιος είναι τόσο ικανός, που θα κάνει μία καλύτερη διαπραγμάτευση και κερδίσει κάτι καλύτερο, τότε μπράβο του. Κάποιες φορές είμαστε λίγο άπληστοι».

Ερωτηθείσα για την δήλωση του Τάκη Καραγκούνια για εκείνη, που είπε ότι «την γουστάρει σαν χαρακτήρα και σαν παίκτρια, γιατί είναι αληθινή. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει μεταξύ μας», η Ελευθερία Ελευθερίου έδειξε να μένει άφωνη.

«Μεταξύ μας, που…; Είναι κολακευτικό να ακούς τόσο ωραία σχόλια από έναν άνδρα. Το βρίσκω κολακευτικό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments