Αθλητισμός

Ζόρικη “έξοδος” με Εφές για ΠΑΟ – Σημαντική επιστροφή στην 12άδα – Ποιοι δεν θα αγωνιστούν

Ζόρικη “έξοδος” με Εφές για ΠΑΟ – Σημαντική επιστροφή στην 12άδα – Ποιοι δεν θα αγωνιστούν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Από την άλλη πλευρά, και ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα δει έναν πολύ σημαντικό παίκτη να επιστρέφει.

Από την άλλη πλευρά, και ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα δει έναν πολύ σημαντικό παίκτη να επιστρέφει. Ο Μάριους Γκριγκόνις, που τραυματίστηκε στη μέση στην τελευταία έξοδο του Παναθηναϊκού στην Πόλη για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (18/11), επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις και ταξίδεψε με την αποστολή, δίνοντας στον Μαυροβούνιο μία πολύ σημαντική λύση.

Παρόλα αυτά, το απουσιολόγιο των «πρασίνων» δεν είναι λευκό, καθώς οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Αρτούρας Γκουντάιτις δεν μπήκαν στο αεροπλάνο και αναμένεται να απουσιάσουν από τον αγώνα.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στον 21ο αιώνα, ο Παναθηναϊκός προηγείται 17-11 της τουρκικής ομάδας, ενώ ο γηπεδούχος έχει επικρατήσει στα επτά από τα τελευταία εννέα παιχνίδια τους. Στο τελευταίο μεταξύ τους ματς, στις 22 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, η Αναντολού Εφές επικράτησε 82-81 στην Πόλη, χάρη σε τρίποντο του Αντριάν Μοερμάν, 1.1 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του αγώνα. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» είχαν επιβληθεί εύκολα της τουρκικής ομάδας στο ΟΑΚΑ με 95-69, με τον Ντάριλ Μέικον να οδηγεί την επίθεση του «τριφυλλιού» με 34 πόντους (με 9/12 τρίποντα).

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments