Ελλάδα

Ρέθυμνο: Νεκρός 46χρονος σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Ρέθυμνο: Νεκρός 46χρονος σε εγκαταλελειμμένο κτήριο
Σε εγκαταλελειμμένο κτήριο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του τη Δευτέρα (26/12) ένας 46χρονος άνδρας.

Σε εγκαταλελειμμένο κτήριο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του τη Δευτέρα (26/12) ένας 46χρονος άνδρας. Τον 46χρονο εντόπισε φίλος του που ενημέρωσε τις αρχές ωστόσο όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο ο γιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

41 ετών ο ορειβάτης που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε χαράδρα

Από την Αθήνα, 41 ετών και έμπειρος ορειβάτης, ήταν ο άνδρας ο οποίος ενώ έκανε ανάβαση στον Όλυμπο έπεσε σε χαράδρα όπου βρέθηκε δίχως τις αισθήσεις του.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να δείξει αν ο άτυχος 41χρονος έχασε τη ζωή του από την πτώση ή από το ψύχος. Ο άνδρας αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής, όταν μαζί με φίλο του βρίσκονταν στη βάση Λουκιού στον Μύτικα και σε υψόμετρο 2.700 μέτρων.

Ο φίλος του συνέχισε για την κορυφή, ενώ εκείνος παρέμεινε σε ένα σημείο πιο πίσω. Όταν ο φίλος του επέστρεψε όμως έψαξε αλλά δεν τον βρήκε και έδωσε σήμα ότι αγνοείται.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν άμεσα. Και ο ίδιος ο ορειβάτης ακολουθώντας οδηγίες της ΕΟΔ Θεσσαλονίκης συμμετείχε στις έρευνες προς σημείο, στο οποίο έχουν υπάρξει και στο παρελθόν ατυχήματα. Ήταν το συγκεκριμένο σημείο στο οποίο εντόπισε τον φίλο του χωρίς τις αισθήσεις του.

Η επιχείρηση της ανάσυρσής του, λόγω και των καιρικών συνθηκών δεν ήταν εύκολη, ενώ οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν μετά από ώρες και να ανασύρουν τη σορό του 41χρονου την οποία παρέλαβε Super Puma.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments