Focus

Lourdes Leon: Το πιο διάσημο μωρό του πλανήτη ξέρει τα πάντα για την μαμά της Madonna

Lourdes Leon: Το πιο διάσημο μωρό του πλανήτη ξέρει τα πάντα για την μαμά της  Madonna

Πηγή Φωτογραφίας: Vogue

Η εντυπωσιακή νεαρά, η οποία μοιάζει πολύ στη διάσημη μητέρα της, μίλησε στην οικογενειακή τους φίλη Debi Mazar, για τη ζωή, τη Madonna και την παρθενική της εμφάνιση στο fashion γεγονός της χρονιάς, το Met Gala.

Είναι η πρωτότοκη κόρη της Madonna, με ό, τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Υπήρξε το πιο διάσημο μωρό του πλανήτη και ένα από τα διασημότερα παιδιά στη συνέχεια, μιας και οι παπαράτσι την κυνηγούσαν ανελέητα σε όλη τη διάρκεια της ζωής της. Η Lourdes Leon ωστόσο, στα 25 της φαίνεται ένα ιδιαίτερα cool και προσγειωμένο άτομο, παρά την καθόλου φυσιολογική ζωή που έχει ζήσει μέχρι στιγμής. Η εντυπωσιακή νεαρά, η οποία μοιάζει πολύ στη διάσημη μητέρα της, μίλησε στην οικογενειακή τους φίλη Debi Mazar, για τη ζωή, τη Madonna και την παρθενική της εμφάνιση στο fashion γεγονός της χρονιάς, το Met Gala.

View this post on Instagram

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Η εντυπωσιακή νεαρά, η οποία μοιάζει πολύ στη διάσημη μητέρα της, μίλησε στην οικογενειακή τους φίλη Nτέμπι Μαζάρ, για τη ζωή, τη Μαντόνα και την παρθενική της εμφάνιση στο fashion γεγονός της χρονιάς.

View this post on Instagram

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

«Eίμαι πολύ ευγνώμων που πήρα πρόσκληση και τους ευχαριστώ πολύ. Ωστόσο, αισθάνθηκα πάρα πολύ άβολα γιατί δεν ήξερα κανένα. Όλοι αυτοί οι διάσημοι άνθρωποι γύρω μου, και δεν υπήρχε κανένας να μιλήσω. Ήμουν τόσο απελπισμένη που κάποια στιγμή κάλεσα στο τηλέφωνο το αγόρι μου. Θέλω να πω ότι όλοι τους ήταν πολύ καλοί και ευγενικοί, αλλά εγώ ήμουν έξω από τα νερά μου. Πάντως το φαγητό ήταν πολύ καλό. Και στο τραπέζι κάθισα με τον Τζέρεμι O’ Χάρις και την Ιρίνα Σάικ. Ήταν και οι δύο πολύ καλοί. Η Ιρίνα είναι πολύ αστεία», είπε.

View this post on Instagram

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Όσο για το πώς είναι να μεγαλώνεις με μητέρα τη Μαντόνα: «Η μητέρα ήλεγχε όλη μου τη ζωή. Είναι control freak και θέλει να ελέγχει τα πάντα γύρω της. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να ανεξαρτητοποιηθώ αμέσως μόλις τελείωσα το σχολείο», είπε. «Γεννήθηκα με πλεονεκτήματα αυτό δεν μπορώ να το αμφισβητήσω. Δεν είμαι αχάριστη. Απλά η μητέρα μου μας μεγάλωσε λίγο διαφορετικά. Το Πανεπιστήμιό μου το πλήρωσα μόνη μου ενώ παράλληλα εργαζόμουν. Κάπως έτσι πηγαίνει στην οικογένειά μου. Όλοι έχουν βοήθεια αλλά μόνο όταν δεν έχει απομείνει κάτι άλλο να κάνεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments