Lifestyle

Αποκάλυψη βόμβα από Νίκο Χατζηνικολάου: «Ήταν μια επεισοδιακή νύχτα – Έβαλε τα κλάματα η σύζυγός μου»

Αποκάλυψη βόμβα από Νίκο Χατζηνικολάου: «Ήταν μια επεισοδιακή νύχτα – Έβαλε τα κλάματα η σύζυγός μου»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Δεν ήμουν των άκρων. Δεν έκανα ακραία πράγματα μέχρι....»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό ο Νίκος Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της νεανικής του ηλικίας Σε μια σπάνια συνέντευξη, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, καθώς και για την επαγγελματική του πορεία. Με την ευκαιρία, δείτε τον μικρότερο γιο του δημοσιογράφου.

View this post on Instagram

A post shared by Νίκος Χατζηνικολάου (@nikoschatzinikolaou)

«Δεν ήμουν των άκρων. Δεν έκανα ακραία πράγματα. Αν εξαιρέσω μια αποβολή στην Τρίτη Λυκείου. Με έπιασε ο Θεολόγος που ήταν παπάς να καπνίζω σε ένα μπαράκι και μου έδωσαν δυο μέρες αποβολή οι οποίες όμως έγιναν τέσσερις γιατί έπιασα τον παπά και του είπα, “ντροπή σου, με κάρφωσες και είσαι και παπάς”» ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

«Όταν έφυγα από τη Θεσσαλονίκη ήμουν πολύ στεναχωρημένος γιατί άφησα πίσω τους κολλητούς μου και το πρώτο μου κορίτσι, για ένα μήνα δεν έβγαινα από το σπίτι παρά μόνο για να πάω στη σχολή… Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να πάω σπίτι και να μιλήσω με τους φίλους μου και το κορίτσι μου» είπε σε άλλο σημείο.

Ακόμα, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στον χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας του λέγοντας, «Ακόμα και τώρα συναντάω στον δρόμο αλλοδαπούς που μου λένε ότι έμαθαν ελληνικά από εμένα γιατί μίλαγα πολύ αργά και στρογγυλά… Όλοι στην οικογένειά μου μιλούν έτσι».

Από τη συζήτησή τους φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στην σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη την οποία μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να αποκαλεί «μωρό μου».

«Ήταν μια επεισοδιακή πρόταση γάμου. Δεν πέρασε καλά η Κρίστη. Την είχα σκηνοθετήσει στο μυαλό μου για να μην προλάβει να πει πολλά, να πει το “ναι” και να φύγουμε. Φεύγαμε από το σπίτι ενός φίλου και σε ένα φανάρι σταμάτησα, έβγαλα το δαχτυλίδι και της έκανα πρόταση γάμου. Έβαλε τα κλάματα, το φανάρι άναψε πράσινο, με έβριζαν οι άλλοι οδηγοί και της λέω “αν δεν απαντήσεις δε θα φύγουμε από εδώ”.Τελικά είπε το ναι… Νομίζω ότι αγχώθηκε και απάντησε γρήγορα» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την πρόταση γάμου που έκανε στην σύζυγό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments