Αθλητισμός

Ντέμης Νικολαίδης: «Το ματς στη Λεωφόρο είχε διάρκεια 20’ λιγότερο από το Καραϊσκάκη»!

Ντέμης Νικολαίδης: «Το ματς στη Λεωφόρο είχε διάρκεια 20’ λιγότερο από το Καραϊσκάκη»!

Πηγή Φωτογραφίας: SCREENSHOT

Απόλυτη δικαίωση για τις φωνές στη Λεωφόρο, διασυρμός για Γκορτσίλα και τις πρακτικές… άλλων δεκαετιών του ΟΦΗ. Ο Ντέμης Νικολαίδης παρουσίασε τους χρόνους των αγώνων με το ματς στη Λεωφόρο να έχει 55 λεπτά νεκρό χρόνο και να διαρκεί 20 λεπτά καθαρού χρόνου λιγότερο από τα υπόλοιπα!

Ο Ντέμης Νικολαϊδης πήρε θέση για τις καθυστερήσεις στα παιχνίδια, με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Λεωφόρο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, εκεί όπου τα κενά διαστήματα της αναμέτρησης είχαν διάρκεια 55 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα.

Την ίδια στιγμή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης τα κενά διαστήματα έφτασαν τα 35 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα.

Σχολίαζοντας τις καθυστερήσεις στα παιχνίδια της Super League ο Νικολαϊδης τόνισε: «Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν είχαμε πολλά φάουλ, άρα ούτε και πολλές διακοπές. Και όμως, είχαμε 55 λεπτά νεκρού χρόνου από τα 104 που παίχτηκαν με τις καθυστερήσεις. Δηλαδή ο χρόνος που παίχτηκε ποδόσφαιρο ήταν μόνο 49 λεπτά. Μπορούμε να βρούμε παιχνίδια με 45 λεπτά νεκρού χρόνου, αλλά τα 55 είναι αρκετά σπάνιο».

Ο Ντέμης μάλιστα κάλεσε τον σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών να πάρει θέση ζητώντας από τους αθλητές να σταματήσουν το θέατρο με σκοπό να εξαπατήσουν τους αντιπάλους τους.

Πηγή: SDNA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments