Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η Φλουμινένσε για Μαρσέλο σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, νέα σενάρια για Τραμπζονσπόρ – Μασούρα

Ολυμπιακός: Η Φλουμινένσε για Μαρσέλο σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, νέα σενάρια για Τραμπζονσπόρ – Μασούρα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία η Φλουμινένσε μίλησε με τον εκπρόσωπο του Μαρσέλο, ενώ την ίδια ώρα η Τραμπζονσπόρ επανέρχεται για τον Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ, με τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια και τον Γκράμπριελ Σουαζό που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο να είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά παράλληλα ολοένα και εντείνονται οι αναφορές στο εξωτερικό για τους δικούς του παίκτες στην άμυνα και δη τον Μαρσέλο και τον Ρέαμπτσιουκ.

Μετά την Χετάφε η οποία, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα καλοβλέπει τον Μαρσέλο, τις τελευταίες ώρες στην Βραζιλία έκαναν λόγο για βολιδοσκόπηση της Φλουμινένσε προς τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το NetFlu, ο πρόεδρος της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο, Μάριο Μπιτενκούρ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μαρσέλο και οι άνθρωποι του συλλόγου μίλησαν με τους εκπροσώπους του παίκτη για να δουν τις διαθέσεις του.

Ο Μπιτενκούρ θέλει τον Μαρσέλο και τον Τιάγκο Σίλβα στην Φλουμινένσε, αλλά όπως επισημαίνουν στη Βραζιλία, το πιθανότερο είναι αυτές οι κινήσεις να αφορούν για το καλοκαίρι και όχι για τον Ιανουάριο του 2023, καθώς μετά τα χρήματα που δόθηκαν τους τελευταίους μήνες, δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή περιθώρια για μεγάλες επενδύσεις.

Ο Μαρσέλο αγωνίστηκε ως αλλαγή στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος του Ολυμπιακού παίζοντας ένα δεκάλεπτο εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα και είκοσι λεπτά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μίτσελ επιμένει να έχει βασικό τον Ρέαμπτσιουκ και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην αναζήτηση και άλλου αριστερού μπακ.

Παράλληλα, δημοσιεύματα στην Τουρκία, μεταξύ των οποίων και αυτό της Fanatik επανέφεραν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Τραμπζονσπορ για τον Γιώργο Μασούρα. Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε προσφορές του τουρκικού συλλόγου για τον Έλληνα άσο τις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, ενώ αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Μασούρας έχει χάσει τελευταία την θέση του στην ενδεκάδα, καθώς αγωνίστηκε μόλις ένα εικοσάλεπτο ως αλλαγή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και είχε μείνει στον πάγκο στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο Αθηνών και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πηγή: SPORT24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments