Lifestyle

Ελένη Φιλίνη: Έπεσα στο Τρίγωνο των Βερμούδων στον Παναμά είπα “εδώ είναι το τέλος”

Ελένη Φιλίνη: Έπεσα στο Τρίγωνο των Βερμούδων στον Παναμά είπα “εδώ είναι το τέλος”

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η απίθανη ιστορία της Ε. Φιλίνη που κατατρόμαξε σε ταξίδι με... αεροπλάνο

Στην τρομακτική εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια πτήσης της πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων αναφέρθηκε μέσω συνέντευξής της η Ελένη Φιλίνη.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν” της ΕΡΤ και περιέγραψε την επεισοδιακή εμπειρία που είχε με το αεροπλάνο, ταξιδεύοντας στον Παναμά το 1986. Ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσει για το υπόλοιπο της ζωής της και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, από τότε υπάρχει μέσα της ο φόβος.

“Ο πατέρας μου είχε καταστήματα εστίασης στην Κόρινθο, όπου έπαθε την καταστροφή, ήρθαμε εδώ 2-3 χρόνια πάλεψε, δεν μπόρεσε. Και έκανε με τον θείο μου στον Παναμά καταστήματα εστίασης και ξενοδοχεία. Ο θείος μου ήταν ήδη εκεί, τώρα είναι εκεί τα ξαδέλφια μου”, ξεκίνησε να αναφέρει στην εξιστόρησή της η Ελένη Φιλίνη.

Συνεχίζοντας, είπε: “Πήγα στον Παναμά το 1986, έναν χρόνο πριν φύγει ο πατέρας μου. Ήταν ένα τεράστιο ταξίδι και έπεσα σε αυτό που λένε το Τρίγωνο των Βερμούδων. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το ταξίδι”.

Όπως περιέγραψε η ηθοποιός: “Στο αεροπλάνο, εκεί που είμαστε, έσβησαν τα φώτα και άρχισε να πέφτει. Έφυγαν μαχαιροπίρουνα, ουρλιαχτά, 700 άτομα μέσα στο Boeing. Είπα “εδώ είναι το τέλος”. Πήγε έτσι για ένα λεπτό τουλάχιστον”.

“Το έζησα κι αυτό… κι από τότε υπάρχει μέσα μου αυτός ο φόβος. Μου ‘χει μείνει. Στον γυρισμό δεν ήταν έτσι, κούνησε πολύ πιο λίγο. Αλλά αυτό που έζησα όταν πήγαινα δεν θα το ξεχάσω ποτέ”, είπε και έκλεισε την εξομολόγησή της η Ελένη Φιλίνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments