Ελλάδα

Νεκρό μωρό στον Αλιάκμονα: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα [vid]

Νεκρό μωρό στον Αλιάκμονα: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Ασύλληπτη είναι η οικογενειακή τραγωδία σε ένα χωριό της Βέροιας, όπου μια μητέρα φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα

Ασύλληπτη είναι η οικογενειακή τραγωδία σε ένα χωριό της Βέροιας, όπου μια μητέρα φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το 11 μηνών κοριτσάκι της. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η μητέρα η οποία αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους οι οποίοι την ρωτούσαν επίμονα αν έχει μετανιώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η νεαρή κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Η 29χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ αρνήθηκε κάθε κατηγορία που τη βαραίνει. Ο ταξιτζής ο οποίος την πήρε από το φράγμα του Αλιάκμονα και του ζήτησε να τη μεταφέρει στα ΚΤΕΛ κλήθηκε να δώσει κατάθεση ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο ίδιος φέρεται να είπε πως κατά τη μεταφορά, την είδε απόλυτα ψύχραιμη και λιγομίλητη.

Η μητέρα φέρεται να έφυγε με ταξί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με το παιδάκι της από το σπίτι όπου διαμένει με τη μητέρα της, τον παππού και τον αδερφό της. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι πάλι με ταξί και χωρίς το μωρό, με αποτέλεσμα οι δικοί της να προχωρήσουν σε καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία.

Ασφυκτικό θάνατο έδειξε η νεκροψία

Ασφυκτικό θάνατο μέσα στο νερό έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη, που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας, φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους. Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε στις Αρχές τι συνέβη και συνελήφθη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments