Ελλάδα

Νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα: Ασφυκτικό θάνατο έδειξε η νεκροψία [vid]

Νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα: Ασφυκτικό θάνατο έδειξε η νεκροψία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ασφυκτικό θάνατο μέσα στο νερό έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή που πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα.

Ασφυκτικό θάνατο μέσα στο νερό έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη, που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας, φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους. Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε στις Αρχές τι συνέβη και συνελήφθη.

Η μητέρα φέρεται να έφυγε με ταξί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με το παιδάκι της από το σπίτι όπου διαμένει με τη μητέρα της, τον παππού και τον αδερφό της. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι πάλι με ταξί και χωρίς το παιδί, με αποτέλεσμα οι δικοί της να προχωρήσουν σε καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία.

Η μητέρα του ομολόγησε ότι αυτή το πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα

Νεκρό ανασύρθηκε από τον Αλιάκμονα ένα βρέφος 11 μηνών, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η μητέρα του φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε στις Αρχές πού είχε πετάξει το παιδί της. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα έφυγε από το σπίτι όπου κατοικεί με τους γονείς της μαζί με το παιδί στις 31 Δεκεμβρίου αλλά επέστρεψε μόνη της ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Έτσι, οι γονείς της ενημέρωσαν την αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρέφους. Μετά από τις πιέσεις των αστυνομικών, η γυναίκα, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε το μωρό της.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και δύτες της ΕΜΑΚ εντόπισαν και ανέσυραν το βρέφος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments